Teatrul Nottara, împărțit în trei locuri din BucureștiTeatrul Nottara ar putea funcționa în trei locuri diferite. Printre acestea se numără clădirea ARCUB de pe strada Batiștei (lângă Intercontinental) sau cea a Cercului Militar Național. 

Teatrul Nottara, impartit in trei parti
Teatrul Nottara, împărțit în trei părți

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit, miercuri, cu primarul Capitalei, Răzvan Sava, pe agenda discuțiilor fiind problema Teatrului Nottara, care funcționează într-o clădire cu risc seismic, și situația RADET. La întâlnire a participat și ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu.

Primăria Capitalei a identificat trei amplasamente în care Teatrul Nottara ar putea să-și desfășoare activitatea, printre acestea aflându-se clădirea ARCUB sau cea a Cercului Militar Național, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, potrivit Agerpres.

Teatrul Nottara și-a suspendat, începând de săptămâna trecută, toate spectacolele de la sediul din bulevardul Magheru, a anunțat managerul instituției, criticul Marinela Țepuș.

Mihaela Păun, directoarea ARCUB, a anunţat, joi, în cadrul şedinţei Consiliului General, că va împărţi sala de pe Str. Batiştei cu Teatrul Nottara.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, pe 18 noiembrie, legea prin care în spațiile în care se desfășoară activități care presupun aglomerări de persoane, precum sălile de spectacol sau de expoziții, și în care se realizează lucrări de intervenție pentru creșterea nivelului de siguranță la acțiuni seismice se interzic organizarea și desfășurarea de manifestări.

Etichete: dacian ciolos, Guvern, spectacol, teatrul nottara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h