Tekzen vrea să deschidă încă trei magazine de bricolaj în BucureştiRetailerul de bricolaj Tekzen România vrea ca, până la sfârşitul anului viitor, să aibă cinci magazine în Bucureşti. În prezent, există  două magazine Tekzen în Capitală- unul în mall Plaza România şi unul la Bucur Obor.

Tekzen vrea sa deschida inca trei magazine de bricolaj in Bucuresti
Tekzen vrea să deschidă încă trei magazine de bricolaj în Bucureşti
Foto: plazaromania.ro

Retailerul de bricolaj a intrat pe piața din România în 2007, cu un magazin în Brașov. Au urmat, în primii doi ani, alte patru deschideri în Suceava, Vaslui, Buzău și Piatra-Neamț, iar ținta turcilor era de a ajunge la 14 magazine până în 2010. Investițiile în cele cinci magazine s-au ridicat la circa 3,5 milioane de euro.

Criza i-a făcut însă să își modifice planurile și au decis să închidă treptat magazinele, în perioada 2009-2013. În 2013 au rămas cu un singur magazin - sediul central din Brașov - și au hotărât să își reorganizeze din temelii businessul. Prin urmare, un an mai târziu, Tekzen România și-a mutat sediul de la Brașov la București, unde au fost inaugurate două magazine - în Plaza România și la Bucur Obor.

"La început a fost o mică problemă pentru că, în timpul celor două deschideri (din București – n.r.), am închis Brașovul. Sfârșitul lui 2014 a fost destul de greu pentru noi, dar l-am depășit cu bine", spune Halil Atakul, country manager al Tekzen România.

"De acum încolo vrem să ne extindem. A fost primul nostru an în București și am testat piața în 2015 (...) Nu avem un buget stabilit pentru investiții, vom aștepta până în iunie și apoi vom lua niște decizii, dar în principiu numai în București vrem să stăm și să deschidem același tip de magazine. Până la finalul anului următor vrem să ajungem la cinci magazine de acest fel", a explicat Halil Atakul, conform profit.ro.

Etichete: bricolaj, magazine, tekzen

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE