Telefoane mobile, droguri, seringi, alcool şi un tac de biliard, găsite la deţinuţii din RahovaTelefoane mobile, droguri, seringi, alcool si un tac de biliard au fost gasite la detinutii din Rahova (Foto:realitatea.net)
Telefoane mobile, droguri, seringi, alcool și un tac de biliard au fost găsite la deținuții din Rahova (Foto:realitatea.net)

La percheziţia de la penitenciarul Rahova au participat 164 de angajaţi ai închisorii, 26 de jandarmi şi 50 de studenţi de la Academia de Poliţie, potrivit reprezentanţilor unităţii de detenţie, citaţi de Mediafax. Controlul, care a început la ora 9.00 dimineaţă a scos la iveală 35 de telefoane mobile, 13 cartele SIM, zeci de încărcătoare pentru telefon, dintre care unele improvizate, dar şi câteva seringi şi un pacheţel despre care se presupune că ar conţine stupefiante.

Unele dintre seringile conficate conţineau tuşuri folosite pentru tatuat. Totodată, în urma percheziţiei s-au descoperit mai multe oale sau castroane folosite de deţinuţi pentru a-şi fabrica artizanal alcool. Infractorii aveau şi pungi de plastic legate de sfori sau fâşii lungi de cearceaf, pe care le foloseau pentru a-şi trimite reciproc diverse bunuri din celulă în celulă, pe geam. De asemenea, poliţiştii au mai găsit cuţite, unele confecţionate artizanal, şi chiar şi un tac de biliard.

Etichete: detinuti, drog, închisoare, penitenciar, percheziţie, poliţie, Rahova

0/0 COMENTARII
rca 46la45rq review
10 oct 05:14
+0
VOTURI
-0

rca 46la45rq review I really like what you guys are usually up too. This sort of clever work and reporting! Keep up the very good works guys I've incorporated you guys to my blogroll....I really like what you guys are usually up too. This sort of clever work and reporting! Keep up the very good works guys I've incorporated you guys to my blogroll....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE