Telefonul public al fostului preşedinte Traian Băsescu a fost BLOCAT. Din ce motivFostul preşedinte Traian Băsescu şi-a făcut public un număr de telefon mobil atunci când s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară (PMP). Între timp, fostul şef al statului susţine că a primit atât de multe apeluri încât telefonul i s-a blocat. 

Telefonul public al fostului presedinte Traian Basescu a fost BLOCAT. Din ce motiv
Telefonul public al fostului preşedinte Traian Băsescu a fost BLOCAT. Din ce motiv

"Numărul uriaş de apeluri pe care le-am primit începând de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai făcut faţă, touchscreen-ul s-a blocat şi de aceea nu am reuşit să răspund tuturor.

De mâine (joi - n.r.), voi avea un telefon nou şi nu vor mai fi probleme care să împiedice dialogul meu cu dumneavoastră", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu şi-a făcut public numărul de telefon, vineri, după ce şi-a anunţat înscrierea în PMP. Acesta a postat, pe Facebook, adeziunea pe care a semnat-o, document care conţinea inclusiv numărul de telefon la care poate fi contactat.

Fostul preşedinte a recunoscut, indirect, că totul a fost o strategie. "Cei cu care vorbesc sunt impresionaţi că nu i-ai păcălit şi e număr corect şi stai de vorbă cu ei cât îţi permit condiţiile. Că pe urmă îţi schimbi numărul de telefon este altceva", a spus Băsescu.

Etichete: basescu, blocat, telefon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE