Telekom a blocat accesul clienţilor la un număr de telefon Vodafone. MOTIVULVodafone a anunţat, joi, că Telekom a blocat accesul clienţilor săi la un număr de telefon Vodafone, pe care compania îl folosea în cadrul unei campanii. Telekom a motivat decizia prin faptul că Vodafone a încălcat, prin campanie, acordul de interconectare.

Telekom a blocat accesul clientilor la un numar de telefon Vodafone. MOTIVUL
Telekom a blocat accesul clienţilor la un număr de telefon Vodafone. MOTIVUL
Foto: zona-it.ro

'Vodafone România informează utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă că numărul 0722.10.10.10, folosit în campania curentă de comunicare 'Gratis la Cartelă! Primeşti şi net şi telefon' pentru Cartela Vodafone, a fost restricţionat de către Telekom România', arată un comunicat remis de Vodafone, joi.

Compania Telekom România Mobile Communications anunţă, în replică, că a restricţionat, în urma investigaţiilor efectuate, accesul clienţilor săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10 deoarece era în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare- cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părţi.

Telekom România Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone România cu privire la încălcarea obligaţiilor Acordului de interconectare, potrivit reprezentanţilor grupului de companii Telekom România, informează economica.net.

Reprezentantii Vodafone Romania au răspuns la această acuzaţie astfel:

“Vodafone Romania continua sa isi respecte obligatiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidentialitatea acordului dintre parti, astfel incat lasam in competenta autoritatilor abilitate sa remedieze aceasta situatie.”

Etichete: campanie, telekom, vodafone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE