TELEKOM FACE ANGAJĂRI în CapitalăTelekom face angajări în Bucureşti, în această perioadă.

TELEKOM FACE ANGAJARI in Capitala
TELEKOM FACE ANGAJĂRI în Capitală
Foto: realitatea.net

Telekom Romania Communications S.A. angajează un reprezentant vânzări - servicii de date & IP, în Bucureşti, potrivit Economica.net.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul tehnic sau economic, are carnet de conducere, minimum trei ani experienţă în domeniul comercial/vânzări cu conturi mari /strategice, şi peste 5 ani experienţă în sectorul IT/Telecom. Detalii, aici.

Telekom Romania Communications S.A. angajează patru specialişti servicii clienţi/operatori telesales în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, ştie să opereze în Office, are cunoştinţe medii de limba engleză, abilităţi de negociere şi vânzare, de comunicare, de ascultare. Candidatul ideal pentru acest post este stabil emoţional, poate lucra în echipă, poate lucra în condiţii de stres, este adaptabil şi are cunoştinţe despre produsele şi serviciile Telekom. 7 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Telekom Romania Communications S.A. mai angajează şi un analist financiar în Bucureşti şi un manager strategie şi bugetare - proprietăţi imobiliare România. 6 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste posturi. Mai multe detalii pe Economica.net.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Telekom, aici.

Etichete: angajări, angajări Bucureşti, angajari telekom, loc de muncă, loc de munca Bucuresti, telekom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE