TELEKOM România face angajări - OFERTE de locuri de muncă la TELEKOMTELEKOM, operatorul de telefonie mobilă rezultat din rebranduirea Romtelecom și Cosmote, angajează în România. 

TELEKOM FACE ANGAJARI in Bucuresti
TELEKOM FACE ANGAJĂRI în Bucureşti
Foto: realitatea.net

TELEKOM - Reprezentanţii companiei Telekom, rezultată în urma unui proces de rebranding comun al Cosmote România şi Romtelecom, fac în următoarea perioadă angajări în mai multe oraşe din ţară, scrie gândul.info.

În Bacău, Focşani, Piatra Neamţ şi Vaslui, se caută reprezentanţi de vânzări. În Bucureşti, posturile vacante sunt de specialist google adwords campaign&SEO, expert multi-channel B2B, manager de proiect, inginer de sistem IT, tehnician de teren pentru întreţinerea reţelelor de acces, operator telesales care inbound şi specialist în securitatea informaţiilor.

OFERTE DE LOCURI DE MUNCĂ LA telekom: Tot în Capitală, firma Prosolutions - un partener al Telekon România, angajează agenţi de vânzări.

Ce competenţe trebuie să ai pentru a te angaja reprezentant de vânzări Telekom

Candidaţii care vor să aplice pentru posturile de reprezentanţi de vânzări din Bacău, Focşani, Piatra Neamţ şi Vaslui trebuie să aibă cel puţin studiile medii absolvite. Cei care au studii în domeniul comercial sau tehnic vor avea un avantaj în plus în faţa angajatorului.

Experienţa de cel puţin un an în domeniul vânzărilor corporate sau în domeniul IT-telecom poate constitui, de asemenea, un avataj la recrutare.

Etichete: job, locuri de muncă, oferte, telekom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE