TELVERDE ANTIZĂPADĂ! Bucureştenii pot SUNA la un NUMĂR GRATUIT dacă au probleme din cauza IERNIIPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, că locuitorii Bucureştiului pot suna gratuit la numărul de telefon în cazul în care au probleme cu deszăpezirea ori cu alimentarea cu energie electrică sau termică. Brigada Rutieră a Capitalei face un apel ca şoferii să nu folosească vineri autoturismele personale, pentru a se putea deszăpezi eficient străzile.

Telverde gratuit antizapada
Telverde gratuit antizăpadă
Foto: B365.ro

TELVERDE ANTIZĂPADĂ! Bucureştenii pot SUNA la un NUMĂR GRATUIT.  Gabriela Firea a cerut reprezentanţilor instituţiilor din subordine ca deszăpezirea să se facă unitar.

"Nu trebuie să se observe că în Sectorul 1 se face deszăpezire mai bună şi în Sectorul 6 mai puţin bună. Proba abia acum se va da. Acum este proba în faţa cetăţenilor. Am discutat de acum câteva ore cu Direcţia de Asistenţă Socială, urmează să meargă la oamenii fără adăpost. Nu e de glumit. Se poate ajunge la îmbolnăviri grave sau chiar decese. Vor fi -11 sau -12 grade Celsius. Avem şi un TelVerde pentru modul în care se face deszăpezirea, dacă sunt probleme cu energia electrică sau termică. Acesta este 0 800 800 868 şi este gratuit", a declarat primarul general al Capitalei.

La rândul ei, Gabriela Băncilă, reprezentanta Admninistraţiei Naţionale de Meteorologie, a spus că va începe să ningă de joi seară.

"După ora 22 intră în vigoare atenţionarea de cod galben. Vântul se va intensifica la peste 50 de kilometri pe oră. De la ora 2.00 vântul va deveni tot mai puternic şi va depăşi 70 de kilometri pe oră. Urmează viscol puternic. Mâine (vineri, n.r.) se va diminua vântul. Vom veni cu o actualizare a prognozei. Cel mai probabil, după ora 15 nu o să mai bată vântul. Vineri vor fi - 4 grade, dar temperatura resimţită va fi de -10. În cursul nopţii vor fi 13 - 14 grade cu minus", a precizat Băncilă.

TELVERDE ANTIZĂPADĂ! Bucureştenii pot SUNA la un NUMĂR GRATUIT.  Meteorologul a mai arătat că există posibilitatea că stratul de zăpadă să fie de 30 - 50 de centimetri, în locurile mai ferite, în rest stratul de zăpadă urmând să fie de 10 - 20 de centimetri. Primarul Gabriela Firea a mai cerut poliţiei locale să asigure panourile stradale, astfel încât acestea să nu se desprindă din cauza vântului, scrie news.ro.

COD PORTOCALIU de viscol în Bucureşti şi 11 judeţe

TELVERDE ANTIZĂPADĂ! Bucureştenii pot SUNA la un NUMĂR GRATUIT. La rândul său, comisarul-şef Florin Catană, reprezentantul Brigăzii Rutiere a Capitalei, a făcut un apel la bucureşteni să nu folosească vineri maşinile personale.

"Ne aşteptăm ca vârful problemelor să fie mâine dimineaţă. Facem un apel către toţi participanţii la trafic să folosească autovehiculele doar dacă este strict necesar. Le recomandăm şoferilor să folosească transportul în comun. Astfel, putem interveni mai eficient", a arătat Catană.

Etichete: Bucureşti, prima zapada, telverde, zapada bucuresti

0/3 COMENTARII
ThomasLiavy
01 Feb 10:00
+0
VOTURI
-0
Living in France is one thing desired by many individuals. If you want to live in France then you have to get French property. You can read the advertisement section of the newspapers which has the section of houses for sale in France. After making a suitable choice, you should research about the properties for sale in France. French property is now a days very much wanted also.

If you want to live in France and spend your life there you should select a proper house. French property is not cheap and you need to make a major investment. You must also know about the properties for sale in France at various locations. The houses for sale in France come in different prices depending on the location
Emilia Vlad
11 Jan 15:16
+0
VOTURI
-0
Pe Aleea Bran 2, bl. 92, sector 4, azi nu a intrat NICIUN utilaj,,,,,,,nu s epoate iesi din bloc din cauza nametilor , a zapeziii,
REBU-t
06 Jan 17:29
+0
VOTURI
-0
Si pentru plugurile care merg cu viteza si stropesc pe cei de pe trotuare, indiferent ca-s pietoni sau masini, cu murdaria de pe sosea, unde sa sunam?
Alo, Politia, luam si noi niste masuri? Daca tot ies gibonii cu plugurile, macar sa mearga mai incet, ca nu fac curse!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE