Telverde pentru probleme cauzate de vremea rea pus la dispoziţie de Primăria Sectorului 2Pentru a veni în sprijinul locuitorilor Sectorului 2 care au orice fel de probleme generate de condiţiile meteo din aceste zile, primarul Toader Mugur Mihai a pus la dispoziţie 24 de ore din 24, numărul de telefon gratuit 0800.500.772 al Primăriei Sectorului 2 unde se poate solicita ajutor de specialitate din partea instituţiilor Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2.

Telverde pentru probleme cauzate de vremea rea pus la dispozitie de Primaria Sectorului 2
Telverde pentru probleme cauzate de vremea rea pus la dispoziţie de Primăria Sectorului 2

Un dispecer de serviciu notează de urgenţă problemele semnalate şi le va transmite către direcţiile primăriei care le soluţionează în cel mai scurt timp posibil.

Numărul de telverde menţionat mai sus este valabil în perioada în care intră în vigoare avertizări meteorologice de diverse coduri, locuitorii sectorului 2 putând solicita sprijin din partea Primăriei Sectorului 2 pentru deszăpezire, semnalarea disfuncţionalităţilor privind ridicarea gunoiului menajer, minori care cerşesc, persoane fără domiciliu care sunt în pericol etc.

Dispecerul care răspunde la telverde 0800.500.772 este în legătură permanentă cu echipajele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, S.C. Supercom S.A. (pentru deszăpezire, salubrizare, etc), Administraţia Domeniului Public Sector 2 (pentru intervenţii la străzi şi alte urgenţe), S.C. Apa Nova S.A., RADET, Poliţia Sectorului 2 etc.

Etichete: cod de vreme rea, deszăpezire, Sectorul 2, telverde, vreme rea

0/2 COMENTARII
Kennethpearf
04 mar 23:24
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
Stephenstila
28 feb 14:31
+0
VOTURI
-0
TRADING IS AS EASY AS 1, 2, 3 http://workle.website/5d

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h