Temperaturi de 26-29 grade și în următoarele TREI ZILE, în București. Explicația meteorologilorPentru București sunt prognozate în continuare temperaturi foarte ridicate. Meteorologii au oferit și o explicație pentru zilele calde, mai puțin specifice începutului de aprilie.

Vremea in Bucuresti
Vremea în București
Foto: gandul.info

VREMEA ÎN BUCUREȘTI MARȚI, 5 APRILIE 2016

 Vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza şi seara. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI MIERCURI, 6 APRILIE 2016

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o temperatură maximă de 27...28 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare după-amiaza şi seara. Vântul va sufla în general slab.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI JOI, 7 APRILIE 2016

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cu 28...29 de grade dupa orele pranzului. Va fi soare din belsug si vant linistit.

DE CE avem parte de temperaturi atât de ridicate:

"O explicaţie ar fi faptul că dinspre partea de nord a Africii este o circulaţie a aerului din sector predominant sudic, care avansează o masă de aer foarte clad. Influenţa acestei mase de aer foarte cald, combinat cu o perioadă mai lungă de strălucire a soarelui duce la aceste temperaturi ridicate, care nu sunt normale pentru această perioadă", a explicat meteorologul Adrian Boariu pentru mediafax.ro.

Etichete: meteo, prognoza meteo, vremea, vremea aprilie, vremea trei zile

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE