Temperaturi ridicate la Bucureşti: Prognoza meteo - cum va fi vremea la Bucureşti şi în ţarăVremea se menţine cam caldă pentru această perioadă a anului. 

VREMEA 15 ZILE BUCURESTI. Prognoza meteo 12-25 IANUARIE 2015, la BUCURESTI si LA MUNTE
VREMEA 15 ZILE BUCUREŞTI. Prognoza meteo 12-25 IANUARIE 2015, la BUCUREŞTI şi LA MUNTE
Foto: citynews.ro

PROGNOZA METEO. Miercuri tot calda ramane vremea, mai ales in zonele de deal si de munte, unde cerul va fi aproape senin, în timp ce in zonele joase de relief va fi local ceata in zori, izolat persistenta. Prin urmare, la amaiza vor fi 2 grade in depresiuni, in timp ce in dealurile Olteniei si Munteniei se ating 14...15 grade, cu vant mai sprinten doar pe crestele inalte de munte.

In Bucuresti va fi vreme calda, cu 7...8 grade la amiaza in loc de 1...2 grade cat ar fi normal, fara nori, dar cu ceata dimineata, apoi soare bland si vant domol.

PROGNOZA METEO. Joi, 15 ianuarie, vremea se menţine calda in cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi la amiaza de la 1 grad depresiuni pana la 11 grade in Oltenia. Iar peste centrul si nord-estul tarii, ca si peste zona de munte, in prima parte a zilei se perinda nori ce lasa pe alocuri precipitatii slabe, mai ales ninsori. Si tot la munte, pe cretele inalte, vantul sufla cu putere, insa unele intensificari vor fi in cursul zilei si in sudul Olteniei, în Moldova şi pe litoral. Iar in restul tarii vorbim si despre soare, dar nici ceata diminetii nu va lipsi la apel.

In Bucureşti, dimineaţa va fi ceata sau nori josi, spre pranz apare si soarele si maxima zilei atinge 6...7 grade, fara precipitatii si fara vant agitat.

PROGNOZA METEO. Vineri tot calda ramane vremea, indeosebi la deal si la munte, unde soarele se arata mai generos. In schimb, in zonele depresionare si cele de campie, mai ales din zonele extracarpatice, cu precădere în prima parte a zilei local va fi ceata, sau nori de nivel jos, izolat si burnita ce poate favoriza formarea de polei. Iar vantul se arata si el mai alert atat la munte, cat si in partea de vest a teriotoriului. In aceaste conditii, maximele zilei se incadreaza intre 0 grade in estul Transilvcaniei şi 11 grade in Dealurile de Vest, mai insorite.

In Bucuresti vineri plafonul de nori acopera cerul mare parte din zi, soarele este scump la vedere, iar dimineata vor fi si conditii de ceata, vantul nici nu se simte, asa ca in termometre nu se aduna pana la amiaza mai mult de 2...3 grade, potrivite pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO în weekend. Sambată in vestul tarii, dar si in zonele de deal si de munte din celelalte reiguni, soarele predomina si vorbim despre vreme calda in continuare, cu maxime ce ating 12....13 grade la amiaza. In schimb, in restul teritoriului persista ceata sau norii josi si vor fi localitati, cel mai probabil prin depreisuni, unde nu se depasesc 1...2 grade peste zi. Iar in urmatoarele zile, desi se asteapta precipitatii la nivel local in majoritatea regiunilor, temepaturile se mentin usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Etichete: 14 ianuarie, 15 ianuarie, Bucureşti, joi, miercuri, prognoza meteo, țară, vemea, weekend

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE