Tenis: Irina Begu, calificată în sferturile turneului WTA de la MadridJucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, miercuri, după ce a întrecut-o pe Christina McHale (SUA), cu 6-7 (6), 6-4, 6-4.

Irina Begu
Irina Begu

Begu (25 ani, 34 WTA) s-a impus după două ore și 37 de minute în fața unei adversare de 23 de ani, care ocupă locul 59 în lume, scrie Agerpres.

În primul set, cele două au mers cap la cap, iar în tiebreak Begu a ratat o minge de set, la 6-5 în favoarea sa. În setul secund, Begu a fost condusă cu 2-0, dar a reușit să întoarcă scorul și să facă 4-3, impunându-se cu 6-4. În decisiv, după ce McHale a luat primul ghem, Begu a câștigat trei ghemuri la rând și s-a desprins la 3-1. Americanca a reușit să egaleze, 3-3, dar Begu a câștigat din nou pe serviciul adversarei și a fructificat avantajul, încheind cu 6-4. 

McHale câștigase prima confruntare dintre cele două, în 2008, la San Diego, în primul cu 6-2, 6-3. Begu și-a asigurat un cec de 114.560 euro și 215 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Simona Halep și Timea Bacsinszky.

Etichete: irina begu, jucatoare de tenis, sferturile de finală ale turneului WTA Premier, tenis, turneul WTA de la Madrid, WTA Premier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE