Tensiuni între Begu şi Halep. Begu: "Să fie primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi"Între Simona Halep şi Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, după ce prima s-a plâns în timpul meciului direct că antrenorii adversarei dau indicaţii în timpul partidei, deşi regulamentul o interzice. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid.

Tensiuni intre Begu si Halep. Begu: "Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi" (Foto sport.ro)
Tensiuni între Begu şi Halep. Begu: "Să fie primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi" (Foto sport.ro)

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Madrid, după ce a învins-o pe Irina Begu

Simona Halep, numărul 7 tenisul feminin mondial, a învins-o pe Irina Begu cu 6-3, 0-6, 6-1, joi, într-un duel românesc, și s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari.

În timpul meciului direct, din sferturile turneului de la Madrid, Halep s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicaţii în timpul meciului, deşi regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a plâns şi de modul în care se manifestă Irina.

Declaraţiile date de Irina Begu după meci confirmă starea de tensiune dintre cele două. Sportiva în vârstă de 25 de ani a încercat să fie rezervată, dar a transmis în acelaşi timp săgeţi înspre Simona:

"Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau să iasă aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva, probabil a fost tensionată şi de aceea. Să fie un cadou primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi... dacă vrei un set, trebuie să munceşti, nu aveam cum să îl câştig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede şi până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat câteva puncte. Dar de la a da un set şi până la a câştiga un set e cale lungă", a declarat Irina Begu la DigiSport.

 

Etichete: irina begu, meci madrid, semifinale madrid, setul doi, Simona Halep, tensiuni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h