Tentativă de jaf în Bucureşti. Angajaţii unei bănci, AMENINŢAŢI cu un pistol cu bile UPDATEAngajaţii unei bănci din Bucureşti au fost ameninţaţi, marţi, cu un pistol cu bile de un bărbat care a încercat să fure din sucursală. Incidentul a avut loc în sectorul 3 al Capitalei.

Tentativa de jaf in Bucuresti: Angajatii unei banci, AMENINTATI cu un pistol
Tentativă de jaf în Bucureşti: Angajaţii unei bănci, AMENINŢAŢI cu un pistol
Foto: ENATIONAL.RO

UPDATE Un bărbat de aproximativ 1,80 m, cu faţa acoperită, haine de culoare închisă şi înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc a intrat într-o agenţie BRD din Sectorul 3 al Capitalei şi i-a ameninţat pe angajaţi cu arma, cerând o sumă de bani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la 9,23, oră la care nu erau clienţi în bancă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Potrivit sursei citate, autorul, rămas necunoscut, a fugit după ce casiera băncii a acţionat butonul de panică, nereuşind să sustragă bunuri.

Poliţiştii încearcă să îi ia urma suspectului cu ajutorul unui câine special antrenat, in incinta unităţii bancare fiind audieri în desfăsurare.

O tentativa de jaf armat a avut loc, marti dimineata, intr-o sucursala BRD de pe strada Nerva Traian, anunta news.ro.

Un barbat a intrat in sediul sucursalei bancare si i-a amenintat pe angajati cu un pistol cu bile, dar a fugit înainte să fure bunuri sau valori, după ce angajatii bancii au acţionat butonul de panica. Nicio persoana nu a fost ranita.

Politia incearca sa il identifice pe atacator dupa imaginile de pe camerele video.

Etichete: bancă, jaf, jaf banca, pistol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE