Tentativă de jaf la o bancă din Sectorul 3: Un bărbat a încercat să fure banii din casierieUn bărbat care avea în mână un obiect ce părea înţepător a intrat, marţi, în sediul unei bănci din Sectorul 3 al Capitalei şi le-a cerut angajaţilor banii din casierie. Funcţionarii au reuşit să acţioneze butonul de panică, iar bărbatul a fugit, fără a răni pe cineva şi fără a sustrage bani. El este căutat de poliţişti şi va fi cercetat pentru tentativă de tâlhărie.

Tentativa de jaf la o banca din Capitala. Barbatul a amenintat angajatii cu un cutit
Tentativă de jaf la o bancă din Capitală. Bărbatul a ameninţat angajaţii cu un cuţit

"Prin apel 112, în jurul orei 16.40, angajaţii unei instituţii bancare de pe raza Sectorului 3 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care a solicitat angajaţilor banii din casierie, având asupra sau un obiect ce părea a fi înţepător. La momentul în care a fost acţionat butonul de panică, bărbatul a fugit", au anunţat, marţi seară, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit acestora, nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost sustrase valori.

În acest moment, poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie şi pentru identificarea şi depistarea suspectului.

Etichete: bancă, jaf, Sector 3, tentativă de jaf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE