Tentativă de sinucidere lângă sediul Guvernului. Un tânăr a vrut să se arunce de pe pasajUn bucureştean a încercat să se arunce de pe pasajul de la Piaţa Victoriei, miercuri, în apropiere de sediul Guvernului, acesta fiind salvat de un jandarm care asigură paza instituţiei.

Tentativa de sinucidere in apropiere de Guvern
Tentativă de sinucidere în apropiere de Guvern

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost văzut de unul dintre jandarmii care asigură paza la intrarea în curtea Guvernului în momentul în care se afla pe marginea balustradei de la Pasajul Victoria. Reprezentanţi ai Jandarmeriei Române au declarat că agentul a intervenit şi a reuşit să-l îndepărteze pe bărbat de marginea pasajului, scrie Mediafax.

Prin apel la 112, la faţa locului au sosit un echipaj de poliţie de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD. Tânărul a fost preluat de echipa medicală şi transportat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia" pentru evaluarea stării de sănătate. Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat că bărbatul le-a spus agenţilor de poliţie că ar fi recurs la acest gest din cauza unei probleme conjungale.

Etichete: sinucidere, sinucidere bucuresti, sinucidere guvern, sinucidere piata victoriei, tentativă de sinucidere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE