Teo îi răspunde asistentei lui Sârbu: De ce a plecat, de fapt, de la PRO TVTeo Trandafir i-a răspuns fostei asistente a lui Adrian Sârbu pe blogul personal, după ce cea din urmă a susținut că Teo a părăsit trusul fiindcă negocia cu o altă televiziune.

Teo ii raspunde asistentei lui Sarbu: De ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
Teo îi răspunde asistentei lui Sârbu: De ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
Foto: realitatea.net

Teo a fost deranjată de dezvăluirile lui Gradea şi a ţinut să facă nişte clarificări pe blogul ei.

“Nu de la Antena veneam prima oară, Doina, dragă mea vecină şi pe viaţă prietenă dragă. De la tele 7 abc. De foame. Mircea îmi era frate şi mamă şi tată şi tot. Şi datorită lui sunt azi cine sunt, loialitatea lui necondiţionată m-a întărit, an du‎pă an după an. Am făcut emisiuni în ORICE condiţii împreună. Ne leagă mii de dimineţi în care ne priveam în ochi la cinci. Dar am plecat, împreună, că nu mai puteam de ruşine şi frig interior. De la tele 7 abc”, a scris Teo, pe blogul său, conform click.ro. 

În plus, vedeta TV a dezvăluit că a plecat de la Pro TV pentru că era obosită şi nemulţumită pentru că avea impresia că Sârbu începuse să se poarte diferit cu ea. 

“Am plecat de acolo pentru că obosisem şi pentru că mi se părea că nu mai sunt privită la fel, de către el. Că vede oboseala mea şi mă dispreţuieşte uşor pentru ea, el, cel care nu osteneşte vreodată. Am plecat de frustrare şi din frondă, de-a naibii ce credeam eu că sunt. Ştiam că e sinucidere profesională. Am spus-o fără încetare. Dar mi se părea că el nu mă mai vede. Nişte prostii, ce să mai. Am plătit ani pentru ele. Am învăţat să nu mai pun preţ decât pe fapte. Omul asta mă făcuse din ţărână, iar eu îi ceream confirmări. Doamne, câtă superficialitate, dar mi-a mai trecut". 

Gradea susține că Teo a părăsit trustul Pro pentru că „a fost sfătuită să facă lucruri pe care Adrian Sârbu nu le accepta."

„Erau proba incontestabilă a «trădării». Teo s-a jucat de-a negocierile cu cei care aveau să lanseze o nouă televiziune în România, Dogan Group din Turcia. Şi aşa ceva nu era permis. De aici au început discuţii aprinse între Teo şi Adrian Sârbu. El a decis nu Teo şi Teo a părăsit Pro TV. Peste ani, tot el era cel care îi salva viaţa", susține Gradea.

 

Etichete: pro tv, sarbu, teo trandafir

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE