Teo Trandafir revine la TV din septembrie. Ce emisiune va prezenta fosta vedetă a PRO TVTeo Trandafir va reveni la începutul lui septembrie în TV, vedeta urmând să se "bată" pentru audienţe cu Simona Gherghe şi Cătălin Măruţă.

Teo ii raspunde asistentei lui Sarbu: De ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
Teo îi răspunde asistentei lui Sârbu: De ce a plecat, de fapt, de la PRO TV
Foto: realitatea.net

Teo Trandafir revine pe micul ecran peste exact două săptămâni, la Kanal D. Vedeta tv va avea emisiune pe acelaşi tronson orar cu Simona Gherghe şi cu Cătălin Măruţă. Producţia pe care o va modera Teo la postul Kanal D se va intitula „Teo Show" şi va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.45, scrie Click.

Teo Trandafir a dat detalii despre producţia de la Kanal D pe blogul personal: "N-o să mă bag în sufletul omului, dacă el nu vrea, dacă el nu mă lasă, nu-l voi răni, aşa cum am fost (şi voi fi), la rândul meu. Pare, şi cred că e, fundamental şi simplu. Una e să întreb eu, altă e să vrea să-mi spună cel din faţă mea ce-l mâna-n lupta. Cu totul altceva. Sunt oameni pe care i-am văzut mătrăşiţi la televizor în anii ăştia care mie-mi sunt prieteni, deci putem discuta şi altfel".

Fosta vedetă de la Pro TV va fi cel mai bine plătit prezentator de la Kanal D. VEZI AICI Câți bani va primi Teo de la Kanal D, pentru emisiunea pe care o va prezenta. 

Etichete: catalin maruta, emisiune kanal d, simona gherghe, teo trandafir

0/3 COMENTARII
Nume*
01 feb 09:22
+0
VOTURI
-0
It was dark when I woke. This is a ray of sueshinn. http://vxdmkmfsy.com [url=http://gfntmknqz.com]gfntmknqz[/url] [link=http://nnetoeyu.com]nnetoeyu[/link]
Nume*
17 ian 10:29
+0
VOTURI
-0
The paragon of unndrstadeing these issues is right here!
Nume*
15 ian 18:52
+0
VOTURI
-0
That's a genuinely imssipreve answer.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE