Teo Trandafir s-a căsătorit, sâmbătăTeo Trandafir mireasa (Foto: realitatea.net)
Teo Trandafir mireasa (Foto: realitatea.net)

Sâmbătă, în Buftea, pe malul lacului, vedeta de televiziune s-a căsătorit cu iubitul său Constantin Iosef. După cununia civilă, care a avut loc în jurul orei 19.00, a urmat cea religioasă. Pe spaţiul verde a fost amenajat un altar pentru cununia religioasă la care au participat mai mulţi preoţi, scrie libertatea.ro, citată de Realitatea.net.

Teo a fost îmbrăcată într-o rochie în stilul anilor 1920, realizată de creatoarea Liza Panait, iar mirele a optat pentru un constum creat de designerul Alexandu Ciucu.

Naşii de cununie au fost Romeo Dediu (chitarist Holograf) şi soţia acestuia, Claudia Dediu, care este şi organizatoarea întregului şir de evenimente. Decorul ales de naşă a fost o surpriză pentru Teo, în nuanţe de roz prăfuit şi alb, în acelaşi aer al anilor '20. Din meniul tradiţional nu au lipsit sărmăluţele şi purceluşii la proţap. Tortul a fost şi el pe gustul miresei: de ciocolată şi fructe de pădure.

La nunta vedetei au participat 150 de invitaţi, printre aceştia numărându-se Mircea Badea şi Carmen Brumă, Ion Ţiriac şi actriţa Nuami Dinescu, cunoscută drept Tanţa.

Povestea de dragoste dintre Teo Trandafir şi actualul ei soţ a început pe Facebook. Cei doi s-au cunoscut la începutul acestui an şi, la scurt timp, s-au văzut şi au început o relaţie. Ea a spus că soţul său a cerut-o în căsătorie la puţin timp după ce s-au cunoscut.

Vedeta TV a mai fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, iar Constantin, cu Cerasela Hordobeţiu, campioană la patinaj viteză, cu care are doi băieţi.

Etichete: buftea, casatorie, nuntă, teo trandafir

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE