Teo Trandafir se face mediatorDupă ce a renunţat la politică şi la viaţa TV, Teo Trandafir se reprofilează din punct de vedere profesional. 

Teo Trandafir se face mediator (Foto evz.ro)
Teo Trandafir se face mediator (Foto evz.ro)

Anul trecut, Teo Trandafir a urmat cursurile de specializare în profesia de mediator, iar în luna decembrie a obţinut şi un atestat, potrivit Wowbiz.

Mediatorul este o persoană care trebuie să încerce să-i împace pe cei aflaţi în conflict şi care vor să se adreseze instanţei de judecată. Atestatul profesional a venit în aceeaşi lună în care vedeta a divorţat.

Feministele din Bucureşti au anunţat că, pe 1 februarie 2013, vor protesta în Piața Sf. Anton din Capitală întrucât consideră legea medierii îi ajută pe violatori să scape de închisoare. Protestul împotriva includerii violului în Legea Medierii va avea loc începând cu ora 18.00, în Piaţa Sfântul Anton (Centrul Vechi, în spatele Hanului Manuc). 

Organizatorii protestului sunt: Asociaţia FRONT, Centrul FILIA, Societatea de Analize Feministe AnA, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Centrul Euroregional Pentru Iniţiative Publice, Asociaţia Transcena şi Grupul de Intervenţii Feministe.

Etichete: Capitală, protest Bucuresti, teo trandafir

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE