Teodor Meleşcanu s-a înscris în partidul ALDETeodor Meleşcanu a intrat în partidul conduse de Călin Popescu Tăriceanu, ALDE. 

Teodor Melescanu s-a inscris in partidul ALDE
Teodor Meleşcanu s-a înscris în partidul ALDE
Foto: debanat.ro

M-am înscris în ALDE pentru că face parte din familia liberală europeană", a declarat miercuri Teodor Meleşcanu pentru MEDIAFAX.ro. Teodor Meleşcanu a precizat că nu intenţionează să candideze la alegerile locale şi a spus că nu a luat încă o decizie în privinţa unei candidaturi la alegerile parlamentare pentru că "mai e mult mână atunci".

Meleşcanu a fost eliberat, pe 4 decembrie, din funcţia de consilier de stat pe probleme de securitate din cadrul Cancelariei prim-ministrului prin decizia premierului Dacian Cioloş.

Meleşcanu a fost numit consilier pe probleme de securitate şi apărare de Victor Ponta, în noiembrie 2014, după alegerile prezidenţiale în care Meleşcanu a candidat ca independent, obţinând 1,09% şi declarându-şi sprijinul pentru candidatul PSD, Victor Ponta, în cel de-al doilea tur de scrutin. Anterior campaniei, el deţinuse funcţia de director al SIE, din februarie 2012.

Etichete: alde, teodor melescanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE