Ţepe cu acte la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto BucureştiDocumentele necesare la Serviciul de Permise si Inmatriculari Auto sunt gratuite
Documentele necesare la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto sunt gratuite

Printr-un comunicat de presă remis la redacţie, prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atănăsoaei, reaminteşte cetăţenilor că toate tipizatele utilizate la Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SRPCIV) Bucureşti sunt gratuite şi sunt puse la dispoziţie cetăţenilor de către funcţionarii acestei instituţii la sediul din Şoseaua Pipera nr. 49, Sector 1.

În plus, pentru facilitarea accesului cetăţenilor la serviciile acestei instituţii, tipizatele pot fi descărcate gratuit şi de pe site-ul Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti, www.prefecturabucureşti.ro. Cetăţenii care apelează la serviciile SRPCIV sunt sfătuiţi să intre in posesia acestor materiale numai de la instituţia abilitată sau de pe site-ul Prefecturii Bucureşti.

În cazul în care există vreun refuz din partea SRPCIV de a pune la dispoziţie gratuit tipizatele, prefectul Capitalei adresează solictanţilor rugămintea de a informa de îndată Instituţia Prefectului cu privire la acest aspect.

"Facem această precizare întrucât au existat cazuri în care unii cetăţeni au fost induşi în eroare de către terţe persoane cu privire la gratuitatea tipizatelor şi au intrat în posesia acestora contra cost", informează Prefectura Bucureşti.

Etichete: acte, Bucureşti, gratuit, tepe

0/0 COMENTARII
Andrei
07 mar 12:00
+0
VOTURI
-0

Zici ca esti la tara la srpciv. Am fost acum 2sapt sa inmatriculez masina si inauntru m-a intrebat un tigan daca am nevoie de acte sau de aranjarea dosarului. Se vedea clar ca e mana in mana cu politia.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE