Ţepe cu locuri de muncă,în Bucureşti:Un bărbat cerea bani pentru cheltuieli medicale pentru angajareUn bărbat pretindea că este administrator al unei societăţi comerciale şi cerea bani celor care voiau să se angajeze pretinzând diverse sume pentru presupuse cheltuieli medicale în vederea unei angajări. Acum, bărbatul trebuie să dea explicaţii în faţa oamenilor legii.

Tepe cu locuri de munca,in Bucuresti:Un barbat cerea bani pentru cheltuieli medicale pentru angajare
Ţepe cu locuri de muncă,în Bucureşti:Un bărbat cerea bani pentru cheltuieli medicale pentru angajare
Foto: fullissue.com

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare, vineri dimineaţă, un mandat de percheziţie, la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, prin promisiuni false de angajare.

Firmele de recrutare dau ŢEPE: oamenii sunt lăsaţi fără bani ori lucrează în condiţii mizere

"Din datele şi probele existente în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuitul, în perioada mai – iulie a.c., prin asumarea în fals a calităţii de administrator al unei societăţi comerciale, a indus în eroare nouă părţi vătămate, determinându-i să îi ofere diferite sume de bani, reprezentând presupuse cheltuieli medicale în vederea unei angajări.

În urma efectuării percheziţiei, bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 10 Poliţie, pentru audieri şi stabilirea tuturor împrejurărilor şi faptelor ilicite săvârşite.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: angajare, Bucureşti, loc de muncă, percheziţii, perchezitii bucuresti, tepe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h