Terapie cu ozon la BiosistemOzonul poate fi folosit în mai multe moduri în corpul uman. Spre exemplu, o metoda des folosita in Germania este ozonizarea sangelui scos din organism si returnat prin fluxul sanguin (autohematherapy). O altă posibilitate este, aceea de a injecta ozon direct in fluxul sanguin, sau injectam intramuscular, sau sub piele. Este important de reținut, ca ozonul intrat in sistemul vascular, spre deosebire de aer, nu se infunda vasele de sânge, astfel ca nu exista riscul de atac de cord. Ozonul benefic se poate introduce in colon sub forma gazoasa, prin rect, sau pur si simplu se poate bea sub forma de apa ozonizata. Un tratament cunoscut, este tratarea pacientul în cort de ozon (de la gât în jos, deoarece inhalarea unor cantitati mari de ozon irită plămânii), sau insuflare prin ureche (prin timpan).

O metoda recunoscuta este legarea moleculei de ozon in uleiul de masline. De asemenea uleiul de masline extra-virgin, special purificat este potrivit la legarea moleculei de ozon, folosind un generator special. Multumita technologiei obtinem un gel gros, pe il putem depozita la rece. Ozonul integrat in structura moleculara a uleiului de masline are efecte terapeutice impresionante pentru leziuni externe severe, pentru tratamentul infecțiilor și defectelor cutanale. Pe aceasta tehnologia se bazeaza si oxigelul.

 

La ce putem folosi ozonul?

–              virusi, bacterii, ciuperci filamentoase si drojdie, pentru inactivarea protozoarelor

–              activarea sistemului imunitar

–              "Curățarea" venelor, arterelor si vaselor capilare, stimularea circulatiei sanguine

–              Inflamarea pielii

–              Diminuarea durerii prin piele

–              Prevenirea și eliminarea proceselor autoimune (pl. sclerodermia)

–              Reducerea rapida a reactiilor alergice a pielii

–              Normalizarea producerii de enzime si a hormonilor din piele

–              Regenerarea pielii dupa cicatrici chirurgicale si arsuri

–              Tratarea celulitei

–              Eczeme

–              "Blocarea" cresterii negilor

–              Tratarea acneii si a bolilor cutanate din adolescenta

–              Psoriasis, simptome cutanate superficiale

–              Leziune in urma inghetului

–              Tratarea pielii in zonele leziunilor ulceroase

–              Regenerarea musculaturii incordate

 

Contextul medical al ozonului

In cazul bolilor cardiovasculare, celulele rosii lipite inhiba circulatia sangelui in vasele capilare, si de asemenea reduce absorbtia de oxigen. Ozonul elimină lipirea celulelor, si restabileste capacitatea de transport a oxigenului. Creste alimentarea tesutului cu oxigen deoarece creste presiunea in artere, iar pe de altă parte scade vâscozitatea sângelui. Ozonul oxideaza depozitele excesive in vasele de sange si le curața.

Ozonul stimulează oxigenul in metabolism. Stimulează formarea unor enzime de curățare/protectoare ale peretelui cellular, si de asemenea productia de ATP. Activeaza sistemul imunitar, si crește producția de interferoni.

 Din luna aprilie a acestui an, terapia cu ozon se gaseste si in Centrul Biosistem la adresa str. Constantin Balacescu nr.1, (intersecţie cu strada Witting, la 3 minute de Gara de Nord.) sector 1, Bucuresti. Centrul Biosistem a inceput activitatea in luna februarie a acestui an si dispune de cele mai performante aparate medicale, aparate complementare si wellness. Pana acum Centrul Biosistem a venit in ajutorul a mai mult de 6700 de persoane. Pentru a oferi servicii mai bune si mai mult ajutor clientilor nostrii am decis sa facem disponibila si Terapia de Ozon.

0/0 COMENTARII

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE