Terenul fostei fabrici de bere Griviţa, cumpărat de un dezvoltator lituanian. Ce va apărea în zonăDezvoltatorul imobiliar lituanian Hanner Holding a cumpărat terenul fostei fabrici de bere Griviţa, din zona centru-vest a Bucureştiului, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Terenul va găzdui imobile de birouri şi locuinţe.

Terenul fostei fabrici de bere Grivita, cumparat de un dezvoltator lituanian
Terenul fostei fabrici de bere Griviţa, cumpărat de un dezvoltator lituanian

Suprafaţa terenului este de 11.000 de metri pătraţi, spaţiul fiind amplasat în zona Grozăveşti, în apropierea staţiilor de metrou Grozăveşti şi Basarab. Terenul găzduieşte trei clădiri monument – dependinţele Mălţărie, Orzărie şi Corp Administrativ ale fostei Fabrici de Bere Griviţa.

Dezvoltatorul urmăreşte să dezvolte un proiect mixt care să includă conversii, restaurări şi clădiri noi de birouri şi rezidenţial, scrie zf.ro.

"Zona Grozăveşti este într-o continuă dezvoltare şi se conturează deja ca un nou pol de birouri, aşa încât a fost o alegere firească pentru prima dezvoltare mixtă a Hanner în România, care va include o suprafaţă generoasă de spaţii de birouri moderne, dezvoltate conform celor mai înalte standarde în materie de design şi tehnologie", spune Mindaugas Valuckas, CEO Hanner Holding.

În România, Hanner a investit până în prezent peste 60 de milioane euro în trei proiecte rezidenţiale – The Park, Carol Park Residence şi City Residence.

Etichete: fabrica de bere Griviţa, hanner, teren fabrica de bere grivita

0/7 COMENTARII
tolo
16 Jul 01:10
+0
VOTURI
-0
Asa este , marfa din magazine(mall) este produsa in spate, ce ne dau noua mall-urile? ...lapte , oua, carne, etc. Dar ce stim noi comunistii de smecheriile comertului.Bunastarea pt. unii nu este data de munca este data de furt si excrocherie.A fost unul Marx si unul Engels, dar ce stiau ei ca nu era Facebook pe vremea aceea. Desigur reversul medaliei este asa: Poate unii sunt manevranti de carnati la supermarchet si nu stiu sa faca altceva......
ALOOOOO !
15 Jul 19:45
+0
VOTURI
-0
Pretul zonei este o mie de euro/mp. Pretul cu care s-a praduit acest teren este sub jumatate . Ce zice covesi ?
Ana
14 Jul 09:45
+0
VOTURI
-0
O sansa uriasa sa castigi acum bani! Un sistem de job online, 100% romanesc. Ceea ce vei gasi aici nu se compara cu nimic altceva! Cu siguranta doresti mai multe detalii despre acest loc de munca online! Curaj! Nu ai nimic de pierdut! Acceseaza site-ul: = http://bit.ly/29azLn3
Lola
13 Jul 19:12
+0
VOTURI
-0
Baiatul asta, "Cris" e dus cu capul. Ce legatura are "mafia" sau "coruptia" cu dreptul legitim al intreprinzatorilor de a construi ceea ce doresc, in conditiile respectarii legii ? PUZ -ul in zona da dreptul si la constructia de mall-uri, mari cat e bugetul investitorilor....
Nu fabricile si uzinele asigura bunastarea, imbecilule. Am mai trecut prin asta in comunism.... Mall-urile genereaza productie de marfa, consum, locuri de munca , salarii, taxe. Cladirile de birouri gazduiesc firme care genereaza intreg acest business. Tarile dezvoltate au foarte putine fabrici pe cap de locuitor, unele nu mai au deloc. Nu ma astept ca un idiot ca tine sa priceapa mersul economiei. Cum a zis si alt comentator, ai fost probabil un amarat de muncitor care a ramas fara loc de munca. Chiar si asa insa, una e sa fii somer si alta e sa fii tampit. Tu ai reusit sa le cumulezi pe amandoua, mai "Cris"....
Geo
13 Jul 14:42
+0
VOTURI
-0
@cris - ca deobicei, cele mai cretine comentarii. In primul rand, fabricile nu au ce cauta in orase, legile din tarile civilizate scot in afara oraselor fabricile. In al doilea rand, prosperitatea nu viner din fabrici si uzine, problema e mai complicata decat poate intelege unul ca tine (probabil sca esti un iobag intr-o fabrica !). In al treilea rand, pe terenul lui, omul hotaraste ce va construi, in limitele legii. In ultimul rand, mallurile si cladirile de birouri aduc bunastare si consum, chiar daca tu esti prea sarac sa faci cumparaturi acolo, sau sa lucrezi intr-o cladire moderna, exista sute de mii de romani care isi permit (tu nu faci parte dintre ei, asa e viata, prostii nu pot pune botul la ciolan !). Sintagma "mare cat China" pe care o folosesti obsesiv in orice comentariu, arata cat esti de limitat si iti confirma statutul de dobitoc consacrat al Romaniei.
@vlad - da cele daou fabrici sunt monumente industriale care sunt protejate. S-au obtinut peaprobari pt. refunctionalizarea acestora, respectiv reconversia in spatii de loisir (berarii, restaurante) sau cladiri de birouri. Zonele de protectie in jurul unui monument sunt respectate (oricum ele sunt de cativa metri doar, conform legilor europene)
vlad
13 Jul 11:10
+0
VOTURI
-0
@Cris Nu prea au ce cauta fabrici, in special de bere in mijlocul orasului... e normal sa se duca spre periferie, spre Ilfov. Problema mea e alta aici, nu e fabrica asta monument?? Nu are zona de protectie in jurul ei pe care sa nu se poata construi??? O cladire ca asta ar putea deveni chiar muzeu ...
Cris
13 Jul 07:08
+0
VOTURI
-0
Este mega-escrocherie ca, in loc sa apara fabrici si uzine, sa se construiasca mall-uri sau spatii de birouri. Asta arata dimensiunile MAFIEI care conduce Capitala si Romania in intregul ei. Mall-uri cat China in centrul orasului arata coruptie de nivel african.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE