Au început lucrările la al doilea pod al pasajului Mihai Bravu.Termenul de finalizare a fost decalatTermenul de finalizare al Pasajului Mihai Bravu-Splai Unirii a fost prelungit cu patru luni. Conform estimărilor inițiale făcute de primarul general, Sorin Oprescu, pasajul ar fi trebuit finalizat până la sfârșitul acestui an. Municipalitatea a prelungit însă termenul inițial până în aprilie 2015. Între timp, municipalitatea a demarat lucrările și al al doilea pod. 

Primaria Capitalei: Pasajul Mihai Bravu - Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2015
Primăria Capitalei: Pasajul Mihai Bravu - Splai Unirii va fi terminat în aprilie 2015

Șoferii bucureșteni trebuie să se înarmeze cu răbdare. Termenul de finalizare al pasajului Mihai Bravu-Splai Unirii a fost prelungit cu patru luni. La sfârșitul anului trecut, în timpul unei vizite pe șantierul pasajului Mihai Bravu, primarul general, Sorin Oprescu, spunea că șoferii vor circula pe primul pod al pasajului în martie 2014, iar pe al doilea până la sfârșitul lui 2014. Între timp, termenul a fost prelungit. 

"Primul pod este realizat în proportie de 75% și are ca termen de finalizare perioada aprilie-mai 2014. Lucrările la cel de-al doilea pod al pasajului au ca termen luna aprilie 2015", anunță reprezentanții Primăriei Capitalei, remis într-un comunicat remis B365.ro. 

Lucrările la primul pod au fost oprite temporar la începutul acestui an din cauza condițiilor meteo, ele fiind reluate în februarie. Între timp, municipalitatea a demarat lucrările și al al doilea pod al pasajului. 

"118 oameni lucrează zilnic la definitivarea primului pod din direcția Piața Sudului-Mihai Bravu-Dristor, iar ultimele segmente de arc ale podului metalic au fost montate. În paralel, muncitorii execută lucrările necesare pentru ridicarea celui de-al doilea pod", susțin reprezentanții Primăriei. 

Pasajul este compus din doua poduri supraterane paralele și rezolvă subtraversarea a două puncte esențiale – Splaiul Unirii și Dâmbovița pe de-o parte, iar pe de cealaltă parte, intersecția Mihai Bravu cu Calea Văcărești, realizând continuitatea traficului, în corelare cu viitorul pasaj subteran de la Piața Sudului. 

Pasajul va face legătura între Calea Vacăreşti şi Șoseaua Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii şi va avea câte două benzi pe fiecare sens. Lucrarea va consta de fapt din două pasaje supraterane paralele, câte unul pentru fiecare sens de circulaţie. Primul pod (sensul Calea Văcărești - Mihai Bravu) va avea o lungime de 675,40 metri, iar cel de-al doilea (sensul Mihai Bravu-Calea Văcărești) va avea 687,70 metri. Lățimea celor două poduri va fi de 7,80 metri.

Etichete: pasajul Mihai Bravu, Sorin Oprescu, termen de finalizare

0/6 COMENTARII
mks
04 mar 10:55
+0
VOTURI
-0
S-a pierdut mai mult pana acum decat se va obtine in urma podului asta monstruos. Linia 76 si 34, recent construita/"modernizate" au fost scoase din uz odata cu constructia porcariei, o investitie care inca se asteapta a fi recuperata de ratb. Nu mai vbm ca trotuarul blvd. Vacaresti a fost reparat cu putin timp in urma, s-au facut acele "parcari in spic" iar acum a trebuit ras tot trotuarul. Bani cheltuiti aiurea de cel mai cretin roman in viata.
altă elena
03 mar 22:53
+0
VOTURI
-0
Se mișcă destul de repede?
Trolule, sanda sau ela sau cum îți mai trece prin cap să-ți zici, podul ăla trebuia să fie gata acum vreo 2 sau 3 ani. Și e încă în lucru.
Asta înseamnă „repede” pentru tine?

Cu cât te plătește Oprescu să-l pupi în fund prin toate comentariile astea pline de nesimțire?
elena
03 mar 22:05
+0
VOTURI
-0
Un proiect de viitor care se misca destul de repede fata de ceea ce ma asteptam
sanda
03 mar 22:04
+0
VOTURI
-0
Pasajul are o importanta deosebita pentru fluidizarea traficului din zona si nu numai. Odata ce se va realiza modernizarea intregului inel central, se va evita intrarea masinilor in centrul orasului, asa ca spor in continuare!
Oparica Macelarica
03 mar 16:15
+0
VOTURI
-0
Voi va preocupati de poduri, iar carosabilul arata ca dupa razboi. Linia de tramvai este practic ciuruita.
Dar ce mai conteaza? Inca o spaga mica in buzunarul macelarului Bucurestilor, o alta intarziere anuntata ca o mare victorie, totul ca sa puna tristii de bucuresteni botul...
Primul pod nu este gata si chiar vor mai dura lucrarile la el, iar voi vreti sa va apucati de al doilea. Intre timp asfaltul s-a terminat, dar nu se pot plomba gropile, pentru ca nu se poate bloca strada...

Mai bine inchideati de tot soseaua aia blestemata, faceati o groapa mare in mijlocul ei si-l ingropati acolo pe "doctor"...
Mircica
03 mar 12:49
+0
VOTURI
-0
Mony, ce faci?
Te mai injura Nelutu la telefon?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE