Termenul pentru obţinerea autorizaţiei obligatorii de securitate la incendiu a fost PRELUNGITGuvernul urmează să prelungească, din nou, termenul în care proprietarii de firme sunt obligați să obțină autorizația de securitate la incendiu, de la 31 decembrie 2016 la 30 iunie 2017.

Termenul pentru obtinerea autorizatiei obligatorii de securitate la incendiu a fost PRELUNGIT
Termenul pentru obţinerea autorizaţiei obligatorii de securitate la incendiu a fost PRELUNGIT

Motivul Guvernului pentru care va amâna, cu încă 6 luni, termenul de obținere a acestui aviz este acela că, deși în primul semestru al anului a fost înregistrată o creștere cu 44% a numărului de solicitări de emitere a avizelor și a autorizațiilor de securitate la incendiu și cu 75% a numărului autorizațiilor emise față de perioada similară a anului trecut, în cele 5 luni rămase până la expirarea termenului deja stabilit, de 31 decembrie 2016, chiar dacă este păstrat același ritm de avizare, nu toți proprietarii/deținătorii construcțiilor vor putea primi autorizația.

În consecință, noul termen până la care această autorizație va trebui obținută va fi 30 iunie 2017.

Prelungirea termenului pentru obținerea autorizației este extrem de importantă pentru firme, care au reclamat că se confruntă cu riscul iminent de a închide afacerea în lipsa acestui aviz.

Etichete: autorizatie isu, autorizatie securitate la incendiu, incendiu, isu, securitate la incendiu

0/2 COMENTARII
Ion Dulgheru
11 Aug 19:35
+0
VOTURI
-0
Problemele sunt altele : proiectantii nu stiu ce sa proiecteze si inspectorii nu stiu ce sa inspecteze.
Tot felul de scenaristi care fac Scenarii la Incendiu, se duc pe la facultati pentru ca nu stiu sa citeasca normativul iar cladirile sunt la fel de nesigure.
Protectie la incendiu nu au, protectie la electrocutare nu au, traseul de Exit facut numai din stickere fara corpuri de iluminat iar iluminatul de panica este eliminat pentru ca nu intelege lumea cum functioneaza

http://lucrari-proaste.ro/news/verificarea-instalatiilor-electrice
Legea e doar pentru catei
09 Aug 11:50
+0
VOTURI
-0
Iar dupa 30 iunie 2017, care va fi urmatorul termen? 30 februarie 2022?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE