Test la un liceu de elită:Ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi primit o invitaţie în Colectiv?Actorul Adrian Văncică din "Las Fierbinți" a scris pe Facebook că nepotul său care învață la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti a primit un test revoltător din partea profesorului de religie.

Test la un liceu de elita:Ce ar fi facut Fecioara Maria daca ar fi primit o invitatie in Colectiv?
Test la un liceu de elită:Ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi primit o invitaţie în Colectiv?

"E plin de idioţi pe lumea asta! Hai să vă spun una tare, reală 100%: am un nepot, elev la Vianu. Un domn Ioan Prunoiu, care le predă religia, le-a dat test cu două întrebări:

1. Ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi primit o invitaţie în club Colectiv?

2. Ce ar fi făcut Fecioara Maria dacă ar fi fosz invitată la un marş împotriva guvernului?", a relatat Adrian Văncică pe pagina sa de Facebook. 

Întrebat care au fost răspunsurile adolescentului, actorul a precizat că "din păcate, a răspuns ce voia ăla (profesorul, n. red) să audă. Pentru notă."

Sursa: realitatea.net

Etichete: Adrian Văncică, Liceul Tudor Vianu, religie, test

0/2 COMENTARII
vlad
10 Nov 10:14
+0
VOTURI
-0
Hm, de fapt ambele intrebari mi se par fascinante. Copiii trebuie invatati sa gandeasca, sa raspunda chiar si la intrebari ridicole.... ar fi fost ceva chiar util daca era facut la vreo ora de dirigentie, poate la romana, sa vezi discursul logic. Dar la religie... e clar de ce au fost puse intrebarile si este penibil
Cris
10 Nov 08:00
+0
VOTURI
-0
Pai toti romanii ar raspunde la fel.. pentru nota, pentru salariu, pentru a avea ce pune pe masa, pentru a avea din ce plati rata.

Din pacate traim intr-o tara de iobagi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE