THE HUNGER GAMES - MOCKINGJAY 2 -Trailerul oficial, dat publicității. VIDEOTrailerul final al filmului 'The Hunger Games: Mockingjay Part 2' ('Jocurile Foamei: Mockingjay Partea 2') a fost distribuit online marți, cu o lună înaintea de premiera ultimului film al seriei, în care eroina Katniss Everdeen îl va confrunta pe maleficul președinte Snow, scriu The Independent și UPI.com.

THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY / JOCURILE FOAMEI: REVOLTA PARTEA 1
THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY / JOCURILE FOAMEI: REVOLTA PARTEA 1

'El corupe pe oricine și orice. Îi întoarce pe cei mai buni dintre noi unii împotriva celorlalți', striga Katniss Everdeen, interepretată de aceeași Jennifer Lawrence. Eroina încearcă să-i mobilizeze pe oameni împotriva coruptului președinte Snow. 'Încetați să mai ucideți pentru el! Îndreptați-vă armele către Capitoliu, îndreptați-vă armele către Snow', spune Katniss în scena discursului imobilizator, selectată de producătorii filmului pentru acest trailer.

Trailerul îi mobilizează pe fanii francizei anunțând o confruntare terifiantă cu creaturile malefice din canale și cu eroina principală extrem de determinată pentru desfășurarea unui război extins împotriva 'loviturilor mortale, a dușmanilor și alegerilor morale'.

În distribuția filmului îi mai regăsim pe Julianne Moore, regretatul Philip Seymour Hoffman, Liam Hemsworth, Sam Claflin, Elizabeth Banks și Josh Hutcherson.

'The Hunger Games: Mockingjay Part 2', regizat de Francis Lawrence, având la bază cărțile scriitoarei americane Suzanne Marie Collins, va avea premiera la 19 noiembrie în Marea Britanie și doar o zi mai târziu în SUA. Filmele francizei au strâns în total din încasări la nivel internațional peste 2,3 miliarde de dolari.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE