The Wombats @ Summer Well Festivalsummer
summer

Vreti sa ascultati un album perfect? Incercati "This Modern Glitch", ultimul pe care l-au scos The Wombats. Trio-ul din Liverpool a reusit sa convinga pe toata lumea ca e formatia indie cea mai interesanta a momentului. Muzica i-a ajutat sa ajunga in topuri, iar concertele lor pline de energie i-au ajutat sa ajunga pe lista de prioritati a festivalurilor.

Sunt headliner-i la Lovebox, canta la V festival sau Rock en Seine si ne bucuram sa va anuntam ca vor veni si in Romania in aceasta vara.

Summer Well. Un festival ca o vacanta. Ca o vacanta scurta dar cu multa muzica, filme, expozitii si happening-uri. 13 si 14 August, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online sau offline: easytickets.ro, eventim.ro sau din magazinele Orange.

Etichete: buftea, concert, domeniul stirbey, indie, rock, Summer Well Festival

0/0 COMENTARII
filme noi
03 sep 11:44
+0
VOTURI
-0

No sé qué decir. Es sin duda uno de los muchos blogs superiores Ive entender. Eres tan perspicaz, tiene cosas mucho más auténtica de traer hacia la mesa. Deseo que las personas mucho más estudio esto y lo que tengo de él: escalofríos. Carrera bien y el fantástico blog. No puedo esperar a estudiar más, retenerlos viniendo!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h