Theodor Paleologu, despre retragerea lui Marian Munteanu: "Orice ai face, tot o catastrofă e"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Deputatul PNL Theodor Paleologu spune, referitor la o discuţiile din PNL privind candidatura lui Marian Munteanu, că nu există ieşire dintr-o "imbecilitate piramidală", pentru că "orice ai face, tot o catastrofă e", însă aşteaptă cu interes decizia de miercuri a conducerii liberale.

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "O imbecilitate piramidală e o imbecilitate atât de mare, încât n-ai cum să mai ieşi din ea. Orice ai face, tot o catastrofă e. Aştept cu interes deznodământul", a comentat Paleologu, pe pagina sa de Facebook, referindu-se la discuţiile din partid legate de o eventuală retragere a candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, relatează Mediafax

Liderii PNL vor anunţa miercuri, la finalul unei noi runde de şedinţe ale conducerii partidului, ce decizie au luat în urma dezbaterilor generate de contestarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, chiar de către voci din interiorul formaţiunii.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Noua rundă de discuţii are loc după ce marţi seara a fost convocată o şedinţă extraordinară la care au fost chemaţi şi candidaţii PNL pentru Bucureşti, surse liberale precizând că formaţiunea ia în calcul retragerea candidaturii lui Marian Munteanu, contestată de mai multe ONG-uri, dar şi de voci liberale şi chiar de către doi dintre candidaţii PNL la primăriile de sector -Ovidiu Raeţchi şi Razvan Mironescu-care au anunţat că nu vor face campanie alături de candidatul pentru Primăria Capitalei.

Paleologu a fost primul care a criticat în termeni extremi de duri conducerea PNL pentru decizia de a-l desemna pe Marian Munteanu candidat la Bucureşti. El a spus atunci că actualii lideri ai partidului dau dovadă de totală lipsă de viziune, chiar de o "imbecilitate piramidală".

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. De asemenea, într-un interviu acordat MEDIAFAX el a spus că, în cazul liderilor PNL, "e vorba de o slăbiciune intelectuală, de o incapacitate de a trasa o linie clară, incapacitate de a învaţă din greşelile trecute, de a învăţa din eşecuri, din înfrângeri". "E vorba de o consternantă decerebrare colectivă" a comentat el decizia Biroului Politic Naţional.

Deputatul, care nu este membru al forurilor de conducere ale formaţiunii, i-a scris şi preşedintelui Klaus Iohannis, afirmând că, deşi nu mai este membru PNL, preşedintele este direct afectat de hotărârile liberalilor. Paleologu a afirmat că o soluţie "înţeleaptă" ar fi fost ca liderii PNL să-l sprijine pe Nicușor Dan în competiţia pentru Primăria Generală, după retragerea lui Ludovic Orban.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Marian Munteanu, Theodor Paleologu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE