Theodor Paleologu face PARIU: "Marian Munteanu se va situa pe locul 4 la Primăria Capitalei"Liberalul Theodor Paleologu nu este de acord cu nominalizarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primăria Capitalei. Paleologu are o previziune sumbră pentru partid: Muntenau va ieşi, la vot, abia pe locul patru. 

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu spune că Marian Munteanu "n-are legătură nici cu alegerile locale, nici cu Partidul Naţional Liberal".

"E o aberaţie. În plus de asta, se va situa pe locul 4. (...) Da. Chiar facem pariu acum. Pentru că dispersia voturilor de dreapta face că, din nefericire, candidatul PSD are prima şansă. Fie că e vorba de doamna Firea, fie că e vorba de Tăriceanu sau de altcineva. Deci candidatul PSD, desigur, nu va obţine o majoritate de peste 50%, va avea poate chiar sub 40%, dar dispersia voturilor de dreapta îl va favoriza pe candidatul PSD. Marian Munteanu, în contextul asta, se va califica pe locul 4 în cel mai bun caz. Pe locurile 2 şi 3 fiind, în mod evident, după părerea mea, Traian Băsescu şi Nicuşor Dan. Care sunt singurii de luat în calcul cu adevărat, pentru că unu are o viziune şi a dovedit prin acţiunea lui, mă refer la Nicuşor Dan, că are un program şi are o viziune şi e credibil, iar Traian Băsescu, sigur, are foarte multă experienţă şi ştie mai bine decât oricine altcineva despre ce e vorba la Primărie.", a spus Paleologu într-un interviu pentru Mediafax. 

Liberalul adaugă că Munteanu nu are nicio şansă să câştige Primăria şi consideră că PNL trebuia să-l susţină pe Nicuşor Dan şi nu condiţionând cu intrarea în PNL.

"Pentru că Nicuşor Dan s-ar sinucide politic dacă ar intră în PNL. Cum să facă aşa o prostie? Cum poţi să-i ceri lui Nicuşor Dan să între în PNL? Este o neruşinare şi o imbecilitate să te aştepţi ca Nicuşor Dan să între în PNL. El trebuia susţinut necondiţionat, cu liste separate, sigur că da, USB şi PNL, liste separate şi în felul ăsta am fi avut... am fi avut o şansă de a nu pierde, pentru că noi mergem spre un dezastru la locale. Acum aş vrea să mai spun încă un lucru. Sigur că şi Nicuşor Dan suferă de sindromul liderului autist. E foarte greu de discutat cu el. Din păcate. E adevărat. Dar, cântărind lucrurile, are o coerenţă, spune nişte lucruri corecte, a dovedit prin fapte că crede în anumite lucruri şi le susţine şi a făcut-o eficient. A oprit o serie de declasări ilegale, demolări ilegale şi aşa mai departe", a spus Paleologu. 

Etichete: Marian Munteanu, Theodor Paleologu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE