Therme Bucureşti face angajări. Peste 100 de posturi disponibileTherme București, cel mai mare complex de relaxare, wellness şi entertainment cu ape termale din Europa, angajează peste 100 de oameni în această perioadă. Complexul a fost deschis pe 14 ianuarie, și încă din primele zile a fost plin până la refuz.

Therme Bucuresti face angajari. Peste 100 de posturi disponibile
Therme Bucureşti face angajări. Peste 100 de posturi disponibile
Foto: hoinaru.ro

Therme București se desfăşoară pe suprafaţă totală de peste 30.000 metri pătraţi şi are o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri. Spaţiile verzi din cadrului complexului Therme formează cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 plante.

POSTURILE DISPONIBILE:

Therme angajează 10 salvamari. Candidatul potrivit pentru acest post e bun înotător, dovedeşte stăpânire de sine, are constituţie atletică şi poate susţine o probă de înot liber pe o distanţă de 50 de metri. De asemenea, trebuie să fii dispus să munceşti în ture, să poţi gestiona situaţii dificile şi stresante, şi să ai atitudine pozitivă, ca să fii eligibil pentru acest post.
17 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Therme angajează un coordonator serviciu curăţenie.
Dacă ai cunoştinţe solide despre soluţiile şi echipamentele de curăţenie, eşti proactiv, punctual, ai experienţă într-un post similar, atunci eşti eligibil pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Therme angajează în regim part time 20 de consilieri relaţii clienţi.
Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, e orientat către clienţi, vorbeşte limba engleză, e dispus să lucreze în ture. Amănunte găsiţi aici.

29 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Citește mai multe pe economica.net. 

 

 

 

 

Etichete: angajări, locuri de muncă, therme

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h