THERME BUCUREȘTI, în cifre: Ce dotări are THERME BUCUREȘTI, spa-ul care se deschide joiTHERME BUCUREȘTI: Centrul spa care se deschide joi, în Balotești, se laudă cu o zonă de tobogane de 1500 mp, mai multe piscine cu minerale, șase saune 500 de palmieri, dar și o parcare în care încap 1800 de mașini.

THERME BUCUREȘTI
THERME BUCUREȘTI
Foto: hotnews.ro

THERME BUCUREȘTI:

Iată câteva dintre caracteristicile centrului, conform romanialibera.ro: 

Zona de tobogane a centrului se întinde pe 1500 mp, iar vestiarele au sisteme de încărcare a prizelor prin USB și Internet wireless. De asemenea, dușurile sunt făcute din marmură cristalină, care nu reține microbii și care previne pătarea, iar temporizarea la dușuri este de 60 de secunde.

La centru, se află 26 de șezlonguri cu masaj, precum și mai multe piscine, care conțin diferite minerale: una este cu sare de la Marea Moartă, una are lotium, o alta are apa îmbogățită cu magneziu și calciu, iar piscina cu valuri are patru programe, iar adâncimea cea mai mare este de patru metri.

THERME BUCUREȘTI:

De asemenea, piscina de relaxare se împrospătează cu 15% in fiecare zi.

Toboganele, care se întind pe 1500 metri pătrați, au un sistem de semaforizare, iar două dintre ele ies afară din clădire. Cel mai înalt tobogan este interactiv si are 16 programe.

Cele șase saune, cu o capacitate de 50 de persoane fiecare, au săli de cinema. La sauna Amazon, sunt 75 de grade, iar la sauna Provence, 65 de grade.

Centrul are aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și poate rezista la un cutremur de 9 grade. Totodată, Therma București are și 500 de palmieri, iar parcarea poate adăposti 1,800 de mașini.

La construirea centrului, au lucrat 1.500 de oameni, timp de doi ani. Therme București mai are în construcție și un lac artificial de 8.000 mp.

Etichete: spa, therme, therme bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h