Tiberiu Niţu, prima reacție privind folosirea coloanei oficiale: Am beneficiat de măsurile legaleProcurorul general Tiberiu Niţu a transmis un punct de vedere, joi, privind acuzațiile aduse de DNA referitoare la folosirea coloanei oficiale. El a declarat că a beneficiat "doar de măsurile de protecţie prevăzute de lege proporţional cu riscurile şi responsabilităţile" funcţiei sale.

Tiberiu Nitu, prima reactie privind folosirea coloanei oficiale: Am beneficiat de masurile legale
Tiberiu Niţu, prima reacție privind folosirea coloanei oficiale: Am beneficiat de măsurile legale
Foto: rfi.ro

„Am fost mereu preocupat de respectarea legii și a normelor deontologie. Din acest punct de vedere, vreau să precizez că în cadrul activității desfășurate în calitate de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, am beneficiat doar de măsurile de protecție prevăzute de lege, proporțional cu riscurile și responsabilitățile acestei funcții”, ”, a arătat procurorul general printr-un comunicat de presă citat de Digi24.ro.

El a adăugat că activitatea sa nu este afectată de „demersurile judiciare desfășurate în vederea clarificării depline a acestei situații”.

„Apreciez că este de datoria mea, în calitate de procuror general, să mă asigur că în această perioadă activitatea Ministerului Public se va desfășura în condiții normale și în parametrii eficenței consemnate în ultimul raport MCV”, a adăugat Tiberiu Nițu.

Etichete: coloană oficială, Tiberiu Niţu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE