TIR în flăcări pe Autostrada București-PiteștiUn TIR turcesc încărcat cu subansamble metalice a luat foc, marţi dimineaţă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Un şofer care a oprit şi a intervenit pentru stingerea focului a fost rănit în momentul în care traversa şoseaua.

Tir in flacari pe Autostrada Bucuresti-Pitesti
Tir în flăcări pe Autostrada București-Pitești
Foto: RTV

Accidentul s-a produs la kilometrul 100 al autostrăzii, pe sensul Bucureşti-Piteşti, unde un TIR turcesc a lovit glisiera de pe mijlocul drumului după ce şoferul a adormit la volan. Ulterior, autovehiculul de tonaj greu a luat foc, informează RTV.

"După impact, glisierele lovite au ajuns pe sensul Pitesti-Bucureşti, iar TIR-ul a ajuns pe banda de urgenţă, cu remorca poziţionată pe carosabil. Văzând focul şi fumul care se propagau de la motorul TIR-ului, şoferul altui autocamion, un român, a oprit pe celălalt sens de deplasare şi a participat la stingerea focului, dar în momentul în care a traversat înapoi spre maşina sa a fost lovit de un autoturism. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti", a declarat şeful Poliţiei A 1, comisar-şef Emilian Buican.

La faţa locului a intervenit o autospecială a ISU Argeş, care a lichidat incendiul. În urma accidentului, traficul pe autostradă a fost blocat la kilometrul 100 timp de aproximativ 30 de minute.

TIR-ul a ars aproape în întregime, dar, din fericire, şoferul acestuia a reuşit să se salveze.

Etichete: Autostrada Bucureşti-Piteşti, incendiu

0/1 COMENTARII
ggg
11 iun 08:54
+0
VOTURI
-0
București-Ploiești sau București-Pitesti ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE