Ţiriac a primit autorizaţie de construcţie pentru turnul de 12 etaje din centrul CapitaleiFirma Global East European Investment, din cadrul Tiriac Imobiliare, parte din Ţiriac Holdings, controlat de omul de afaceri şi fostul tenismen Ion Ţiriac, a primit în luna iunie a acestui an autorizaţia de construcţie a unui turn de birouri de 12 etaje în apropiere de Piaţa Victoriei din Bucureşti.

O firmă din cadrul Tiriac Imobiliare, parte din Ţiriac Holdings, controlat de omul de afaceri şi fostul tenismen Ion Ţiriac, a obţinut în luna iunie a acestui an autorizaţia de construcţie a unui imobil de 12 etaje pe terenul pe care îl deţine pe strada Buzeşti, în apropiere de Piaţa Victoriei, potrivit datelor de la Primăria Sectorului 1, scrie Economica.net.

În prezent, firma East Global European Investment efectuează pe acel teren lucrări de reamplasare priză de ventilaţie staţie metrou Victoriei 2.

Investiţia anunţată în 2012 pentru acest proiect a fost de 30 de milioane de euro. Compania are planul urbanistic zonal (PUZ) aprobat încă din 2005, iar autorizaţia de construcţie emisă prevede construcţia unui imobil cu funcţiunea birou, comerţ şi servicii cu o structură 5S+P+4E/9E/12E.

Centrul Buzeşti, cum este numit proiectul pe pagina de internet a Tiriac Imobiliare, va avea o suprafaţă construită de 35.000 mp.

Etichete: Autorizaţie de construcţie, cladire de birouri, Ion Ţiriac, Piaţa Victoriei, turn

0/1 COMENTARII
kaa
09 Oct 12:52
+0
VOTURI
-0
Corect, avem nevoie de cladiri inalte in centru fiindca circulatia rutiera e mult prea aerisita si fluida.
'ai sa-mi ****

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE