Ţiriac a vrut să cumpere acţiuni la MedLife. Ce s-a întâmplat cu tranzacțiaAntreprenorul Ion Ţiriac, prin intermediul grupului Ţiriac Holdings pe care îl deţine, a fost interesat de preluarea unui pachet minoritar în cadrul operatorului de servicii medicale private MedLife.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Cu toate acestea, cele două părţi implicate nu au ajuns la un acord. Pentru achiziţia pachetului de 36% din acţiuni controlat de fondul de investiţii Value4Capital s-au înscris în cursă atât fonduri de investiţii şi de private equity, cât şi investitori privaţi, cum este cazul lui Ion Ţiriac, , potrivit ZF.

Grupul Tiriac prospectează şi evaluează constant noi oportunităţi de business şi investiţii în diverse sectoare de activitate", spune Dragos Dinu, CEO Ţiriac Holdings. Mihai Marcu, acţionar şi preşedinte al consiliului de administraţie al MedLife, nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Omul de afaceri şi-a concentrat până acum businessul în domenii precum auto şi imobiliare, însă acum se uită în piaţă şi către alte sectoare, precum IT, agrobusiness sau servicii medicale. Discuţii privind vânzarea participaţiei de către fondul de investiţii Value4Capital au apărut încă de acum un an. Operatorul de servicii medicale MedLife a avut în 2014 afaceri de 80 mil. euro, fiind liderul pieţei de profil.

Etichete: actiuni medlife, Ion Ţiriac, Medlife

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE