Țiriac îşi face turn pe bulevardul UranusIon Alexandru Tiriac, fiul miardarului lui Ion Țiriac, vrea sa demareze lucrarile pentru o cladire de birouri la capatul Bulevardului Uranus (Foto: Grup RC)
Ion Alexandru Tiriac, fiul miardarului lui Ion Țiriac, vrea să demareze lucrările pentru o clădire de birouri la capătul Bulevardului Uranus (Foto: Grup RC)

"Am început deja să mergem spre clienţi şi să vedem cât de viabil este proiectul, având în vedere că discutăm despre o clădire de birouri amplasată ultracentral, cu un standard triplu A adevărat. În momentul în care avem un grad de ocupare "securizat" vom începe imediat construcţia. Cel mai probabil, undeva în primăvara sau vara acestui an vom demara proiectul, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 30 mil. euro", a declarat Ion Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, pentru zf.ro.

Grupul Ţiriac are aprobat Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru terenul de pe Buzeşti încă din 2006. Acesta a fost obţinut pentru o clădire cu o înălţime maximă de 50 de metri, de 12 etaje şi cu o parcare subterană. Piaţa Victoriei este considerată "punctul zero" al investiţiilor în centre de afaceri. În aceeaşi zonă, ce va fi deservită de noul bulevard Uranus,  zonă în care mai au clădiri de birouri şi un alt miliardar, Dinu Patriciu, şi companii austriece precum Immofinanz sau Premiumred.

Etichete: bd. uranus, Sectorul 1, Țiriac, turn

0/0 COMENTARII
d
13 ian 11:40
+0
VOTURI
-0

Ce bine ca a demolat Oprescu case de 100 de ani care puteau fi reconditionate ca sa apara turnuri de sticla si otel...

ionel
12 ian 14:27
+0
VOTURI
-0

Daca erati in stare sa spuneti si unde in Buzesti, pe dreapta (sau pe stanga), poate avea sens articolul. Si eu am citit in zf.ro.

Cristian
13 ian 09:18
+0
VOTURI
-0

o cladire cu 12 etaje(50 m) nu mai este considerata turn in secolul 21..decat poate intrun sat.

MS
13 ian 10:32
+0
VOTURI
-0

Pe stanga :), imediat dupa blocul vechi comunist... Si da, in viziunea autorilor articolului, un bloc de 12 etaje cica e turn :)))))))). Inseamna ca juma' de bucuresti locuieste in turnuri de 10 etaje :)))))))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE