Ţiriac: Vindem turneul de tenis de la Bucureşti dacă nu se construieşte o arenă nouăIon Ţiriac, om de afaceri şi fost tenismen, a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni Digisport, că va renunţa la licenţa turneului de tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy, în cazul în care nu va fi construită o arenă nouă în Bucureşti.

Tiriac: Vindem terenul de tenis de la Bucuresti daca nu se construieste o arena noua
Ţiriac: Vindem terenul de tenis de la Bucureşti dacă nu se construieşte o arenă nouă

"Vom vinde turneul de tenis de la Bucuresti, daca nu va fi construita o arena noua. Arena Progresul nu va mai primi avizul pentru desfasurarea evenimentelor sportive, exista pericol de prabusire a tribunei, dupa cum au spus expertii", a declarat Ion Tiriac la Digisport, potrivit Mediafax.

"Oricum, infrastructura deficitara ne-a impiedicat pana acum sa aducem turneul la urmatoarea categorie valorica, ATP 500", a adaugat Tiriac. Terenurile din complexul "Arenele BNR", unde s-au desfasurat editiile trecute ale turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, nu sunt omologate pentru organizarea unui turneu din categoria ATP 500.

"Noi vrem sa ajutam acest sport, dar autoritatile locale trebuie sa intervina, sa sustina tenisul. Arena Progresul a fost construita pe vremea lui Ceausescu, in doar sapte zile. E normal sa nu mai fie de actualitate", a conchis Ion Tiriac pentru sursa citata.

Etichete: BRD Năstase Ţiriac Trophy, teren de tenis, Țiriac

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE