Autostrăzile şi drumurile naţionale din Muntenia, Oltenia şi Dobrogea ar putea fi ÎNCHISE aziCNADNR a anunţat că TOATE drumurile naţionale şi autostrăzile din Muntenia, Oltenia şi Dobrogea ar putea fi ÎNCHISE miercuri, din cauza poleiului, pentru a acţiona cu material antiderapant.

Toate drumurile nationale din Dolj ar putea fi INCHISE temporar, miercuri, anunta CNADNR
Toate drumurile naţionale din Dolj ar putea fi ÎNCHISE temporar, miercuri, anunţă CNADNR
Foto: max-media.ro

UPDATE: Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca azi, 6 decembrie 2016, este posibila producerea fenomenului de ploaie inghetata care se poate transforma in polei pe toata reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Oltenia, Muntenia si Dobrogea.

In acest sens CNADNR, impreuna cu Politia Rutiera pot lua masura restrictionarii sau inchiderii circulatiei, pentru evitarea producerii de evenimente rutiere si actionarea imediata cu material antiderapant si degivrant, informeaza un comunicat al companiei de drumuri. Dupa incetarea fenomenului, circulatia va fi redeschisa imediat ce sunt indeplinite conditiile de siguranta a circulatiei.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat initial ca, pe toata reteaua de drumuri nationale din judetul Dolj este posibil sa se inchida circulatia temporar in vederea actionarii imediate cu material antiderapant. Dupa incetarea fenomenului, circulatia va fi redeschisa imediat ce sunt indeplinite conditiile de siguranta a circulatiei, se arata intr-un comunicat de presa al companiei nationale.

ANM a emis o informare meteo de polei, valabilă în toată ţara până la ora 22.

Etichete: CNADNR, Dolj, drumuri naţionale, polei.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE