TOATE firmele de deszăpezire din București, AMENDATE de Poliție duminicăPoliția Capitalei a amendat din nou firmele de deszăpezire din București. Fiecare firmă a fost amendată cu câte 2.205 lei.

TOATE firmele de deszapezire din Bucuresti, AMENDATE de Politie duminica
TOATE firmele de deszăpezire din București, AMENDATE de Poliție duminică
Foto: primaria sectorului 1

Poliţia Capitalei, ca urmare a controalelor şi constatărilor efectuate pe raza municipiului Bucureşti, cu privire la modul de intervenţie a operatorilor economici cu atribuţii în deszăpezire, a constatat prin poliţiştii Brigăzii Rutiere că aceştia au acţionat defectuos şi a procedat la sancţionarea contravenţională a tuturor acestor operatori economici, informează Poliția, printr-un comunicat de presă. 

"S-a avut în vedere, pe de o parte, modul defectuos de curăţare a carosabilului pe arterele principale – destinate transportului în comun, accesului în instituţii publice, de sănătate, de alimentaţie publică, de asigurarea energiei electrice şi termice, iar pe de altă parte, lipsa intervenţiei la deszăpezire pe străzile secundare ale Capitalei.", transmite sursa citată.

Firma Romprest asigură deszăpezirea în sectoarele 1 şi 5, Supercom- în sectorul 2, Rosal - în sectorul 3, Rebu - în sectorul 4 şi Urban în sectorul 6.

Firmele de deszapezire au mai fost amendate, de doua ori, si la inceputul lunii ianuarie.

În urma Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, convocat duminică după-amiază, primarul interimar Răzvan Sava și prefectul Capitalei, Paul-Nicolae Petrovan, au convenit ca intervențiile prioritare în următoarea perioadă să vizeze eliberarea carosabilului și a trotuarelor de arborii căzuți în ultimele ore, precum și curățarea zonelor adiacente unităților spitalicești, a stațiilor RATB și a străzilor secundare.

Etichete: amendă, deszăpezire, firme deszpezire, utilaje deszăpezire

0/2 COMENTARII
Florin
18 ian 07:15
+0
VOTURI
-0
Planul perfect de castig!
Noi am ajutat deja alti oameni sa castige bani cu programul nostru, acum vrem sa ne dezvoltam si sa ne extindem echipa! Vino alaturi de noi si castiga repede bani! Daca esti o persoana ambitioasa si vrei o cariera excelenta intr-un domeniu de top si de mare viitor, aici ai toate conditiile pentru a te dezvolta si a castiga bani nelimitat. Solicita-ne mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
ada
17 ian 15:39
+0
VOTURI
-0
2200ron! super amenda, cred ca sunt distrusi si isi plang de mila de ce li s-a intamplat! astia isi bat joc de noi!...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h