Toate magazinele etnobotanice din Sectorul 1 au fost închiseMagazinele de etnobotanice au fost inchise in Sectorul 1 cu ajutorul unui tertip
Magazinele de etnobotanice au fost închise în Sectorul 1 cu ajutorul unui tertip

Primăria Sectorului 1 a găsit o soluţie ca magazinile cu etnobotanice să intre în ilegalitate. A fost supusă la vot o hotărâre prin care aceste unităţi nu mai pot funcţiona dacă se află la o distanţă mai mică de doi kilometri de orice unitate de învăţământ. Practic în aceste condiţii orice astfel de magazin este ilegal pentru că în Sectorul 1 sunt suficient de multe unităţi de învăţământ.

”E singura soluţie pe care am găsit-o atâta timp cât guvernul e incapabil să rezolve problema. Pe teritoriul Sectorului 1 dacă tragi cercuri în jurul tuturor unităţilor, parcurilor, a locurilor de joacă aceste magazine nu îşi vor mai găsi locul, deci nu le voi autoriza. Astăzi am demarat o acţiune după ce au fost avertizaţi să închidă. Au fost două unităţi care au închis de bună voie, iar celalalte 11 le-am închis cu poliţia comunitară, în baza hotărâri pe care a dat-o Consiliul”, a declarat Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei, citat de realitatea.net.

Etichete: etnobotanice, închise, magazine, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE