Toate magazinele Marks & Spencer din România vor fi ÎNCHISERetailerul britanic Marks & Spencer a anunţat marţi închiderea a peste 100 de magazine din întreaga lume, dintre care şase sunt în România, informează Bloomberg.

Marks & Spencer
Marks & Spencer

Marks & Spencer intenţionează să închidă 60 de magazine din Marea Britanie şi să se retragă din 10 ţări, inclusiv din România.

'Propunem închiderea tuturor celor 53 de magazine proprii de pe zece pieţe, inclusiv 10 magazine în China, şapte în Franţa, precum şi toate magazinele noastre din Belgia, Estonia, Ungaria, Lituania, Olanda, Polonia, România şi Slovacia. În consecinţă, astăzi am demarat consultările cu 2.100 de angajaţi în legătură cu aceste închideri', se arată într-un comunicat de presă al grupului M&S.

Marks & Spencer are şase magazine proprii în România, patru în Bucureşti şi câte unul în Iaşi şi Constanţa.

Potrivit informaţiilor furnizate de companie, grupul urmează să înceapă marţi consultările cu cei 101 angajaţi din România pe marginea propunerilor.

Etichete: magazine Marks & Spencer, Marks & Spencer, Marks & Spencer romania

0/1 COMENTARII
Cris
09 Nov 10:33
+0
VOTURI
-0
Salutam aceasta decizie. Asteptam si alte magazine de carpe mizerabile sa ia aceeasi decizie. Bershka, Zara, C&A, Waikiki, Kenvelo... haideti frate.. cereti-va afara. Luati-va si carpele cu voi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE