Toate parcurile și locurile de joacă din Sectorul 4 au fost închisePentru implementarea exigențelor cuprinse în ordonanța militară nr.2/2020 emisă în contextul epidemiei de COVID-19 și având în vedere numărul mare de oameni care zilele trecute nu au respectat recomandările autorităților în privința distanțării sociale, Primăria Sectorului 4 a luat hotărârea ca începând cu ziua de ieri (22 martie a.c.), să interzică accesul publicului în toate spațiile publice și de relaxare de pe raza administrativ-teritorială, se arată într-un comunicat de presă al primăriei. 

Harta Bucuresti
Hartă Bucureşti
Foto: Google Maps

Decizia se referă la:

  • Parcurile pe care le are primăria în administrare (Parcul Lumea Copiior și Parcul Orășelul Copiilor)
  • Cele aproximativ 250 de locuri de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe
  • Spațiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia (foișoarele și locurile de fitness în aer liber)

Măsura închiderii parcurilor și a locurilor de joacă va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgență pentru o gestionare mai bună a situației generate de noul coronavirus.

„În aceste condiții, rugăm cetățenii să respecte cu strictețe recomandările autorităților medicale și de ordine publică și să limiteze la maximum posibil deplasările care pot fi amânate. Reamintim faptul că potrivit ordonanței militare nr. 2/2020, începând de astăzi, de la ora 22.00, deplasările în afara domiciliului/rezidenței vor fi interzise pe timpul nopții și restricționate în timpul zilei pentru persoanele care nu au un motiv întemeiat pentru a-și părăsi gospodăria", a mai transmis Primăria într-un comunicat.

Etichete: închise, locuri de joacă, parcuri, Sector 4

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE