Toate şantierele din Bucureşti, ÎNCHISE din cauza riscului de răspândire a coronavirusuluiPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că a fost sistată activitatea în toate şantierele din Bucureşti. 

Toate santierele din Bucuresti, INCHISE din cauza riscului de raspandire a coronavirusului
Toate şantierele din Bucureşti, ÎNCHISE din cauza riscului de răspândire a coronavirusului

"Toate serviciile publice trebuie să aibă continuitate, pentru că reprezintă infrastructură critică. (...) Populaţia trebuie să aibă acces la apă caldă şi căldură, la transportul public în comun, la iluminatul public, la canalizare, acestea sunt servicii publice strategice, dar toate celelalte activităţi care nu sunt urgente, nu sunt vitale, unele dintre ele au fost întrerupte în totalitate, în special din domeniul infrastucturii. Am sistat activitatea în toate şantierele din Bucureşti pentru motivul foarte clar că aceşti lucrători veneau din toate zonele limitrofe ale Capitalei şi, la rândul lor, se întâlneau cu români care s-au întors acasă din Italia, din Spania, din 'zone roşii' şi atunci exista un risc foarte mare ca inclusiv aceşti angajaţi de pe şantiere să aducă în Capitală coronavirusul. De aceea am sistat activitatea pe şantiere", a spus Firea la România Tv, întrebată dacă a fost sistată activitatea din companiile şi instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei.

Ea a adăugat că a fost limitată la maximum activitatea de relaţii cu publicul a unor instituţii cum ar fi Poliţia Locală Municipală sau Termoenergetica, iar problemele reclamate de public vor fi preluate online şi telefonic.

VEZI AICI Care este stadiul lucrărilor la marile ŞANTIERE deschise în Capitală. Ce spune primarul general

Etichete: Bucureşti, Capitală, coronavirus, Gabriela Firea, santiere inchise

0/1 COMENTARII
CCC
17 mar 05:55
+0
VOTURI
-0
Pe Iuliu Maniu se lucreaza de zor la anveloparea blocurilor

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h