Toate zborurile dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul Greciei, ANULATE joiMinisterul Afacerilor Externe informează că toate zborurile de joi dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul Greciei au fost anulate, după ce federaţia sindicală a funcţionarilor din aviaţia civilă elenă a decis să se alăture grevei generale de 24 ore, convocate de către federaţia sindicatelor din sectorul public.

Toate zborurile de joi dinspre si catre aeroporturile de pe teritoriul Greciei au fost ANULATE
Toate zborurile de joi dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul Greciei au fost ANULATE

UPDATE Zborurile de joi ale companiei TAROM din și spre Atena, respectiv Salonic, au fost anulate, din cauza grevelor anunțate pe 7 aprilie pe teritoriul Greciei, la care au aderat și federațiile sindicale din aviația civilă elenă, informează, miercuri, operatorul aerian.

"Din cauza grevelor de pe teritoriul elen, din data de 7 aprilie 2016, la care au aderat și federațiile sindicale din aviația civilă elenă, compania TAROM informează că zborurile din și spre Atena, respectiv Salonic, din 7 aprilie 2016 au fost anulate", afirmă compania.

Potrivit unei postări a operatorului aerian pe propria pagină de internet, pasagerii vor fi reprogramați pe zborurile TAROM din data de 8 aprilie 2016, respectiv 273/4 București — Atena — București și 275/6 București — Salonic — București.

Pentru reprogramare și detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM, pasagerii se pot adresa agențiilor de turism de la care au cumpărat bilete, oricărei agenții TAROM sau la call center TAROM.

Miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a informat cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă, că federația sindicală a funcționarilor din aviația civilă elenă a decis să se alăture grevei generale de 24 ore, convocate pentru ziua de joi, 7 aprilie 2016, de către federația sindicatelor din sectorul public.

Conform sursei citate, toate zborurile dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul elen au fost anulate pentru data de 7 aprilie, între orele 00:01 - 24:00, dar vor fi asigurate serviciile legate de: tranzitul aeronavelor comerciale şi militare care traversează FIR Atena – Makedonia; exerciţiile militare programate; navele în situaţie de urgenţă; zborurile medicale; zborurile în care se deplasează şefi de stat şi de guvern; zborurile pentru situaţii de urgenţă; asistenţa necesară şi asigurarea funcţionării neîntrerupte a frecvenţelor de alertă, instalaţiilor de serviciu şi prevenirii incidentelor de zbor.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Etichete: avioane GRECIA, Grecia, zboruri anulate grecia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h