Tocăniţă cu legume, preparată într-un ceaun uriaş, la Târgul Boieresc din Centrul BucureştilorO tocăniţă boierească cu carne şi legume de sezon, care va fi preparată într-un ceaun uriaş, va fi făcută în acest week-end, la Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor.

Tocanita cu legume, preparata intr-un ceaun urias, la Targul Boieresc din Centrul Bucurestilor
Tocăniţă cu legume, preparată într-un ceaun uriaş, la Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor
Foto: f64.ro

Bucureştenii sunt aşteptaţi vineri, 10 iulie, începând cu orele 11.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (zona Bisericii Maramureşene) cu o tocăniţă cu legume de sezon preparată în ceaun uriaş, în cadrul Târgului Boieresc din Centrul Bucureştilor.

"Așadar, "vedeta" târgului este acum tocănița boierească cu multă carne de porc și legume de sezon pregătite într-un ceaun uriaș. Din meniu nu vor lipsi nici cotletele de berbecuț, pastrama de porc/oaie cu mămăligă, varza noua călită cu afumături, cartofi aurii spiralați, micii boierești zemoși, cârnații răsuciți cu busuioc, dar și păstrăvul și somonul la grătar cu legume. Clătitele umplute cu pui și smântână sunt din nou în meniu, la fel și scovergile oltenești și kurtos kalacs.

Pentru cei care vor să se răcorească am pregătit clătite cu înghețată. Avem și clătite umplute cu gem sau cu ciocolată", anunţă organizatorii.

Târgul va fi deschis şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00- 21.00.

Etichete: parcul Alexandru Ioan Cuza, Parcul IOR, târg, targ boieresc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h