Tolontan, întrebat dacă PNL i-a propus să candideze: "E nevoie de primar, nu de ședință de sumar"Ziariștii de la Evenimentul Zilei l-au întrebat pe Cătălin Tolontan dacă PNL i-a propus să candideze la Primăria Capitalei din partea partidului. Tolontan a oferit un răspuns ironic.

Tolontan, intrebat daca PNL i-a propus sa candideze: "E nevoie de primar, nu de sedinta de sumar"
Tolontan, întrebat dacă PNL i-a propus să candideze: "E nevoie de primar, nu de ședință de sumar"
Foto: reportervirtual.ro

UPDATE 17.32: Evenimentul Zilei rectifică și anunță că a aflat, de la unele surse din interiorul partidului, că, în jurul orei 12.00, Alina Gorghiu a anunțat că îl va suna pe Cătălin Tolontan pentru a-i propune să candideze. Acest demers nu s-a finalizat însă. 

Evenimentul Zilei anunța inițial că l-a contactat pe Cătălin Tolontan, după ce surse din interiorul PNL au informat că liderii liberali au încercat să-l convingă pe jurnalist să accepte o candidatură în numele PNL pentru Primăria Bucureşti. Reporterii l-au întrebat pe Tolontan dacă informația e reală.

"Întrebarea dumneavoastră e glumeaţă, Bucureştiul are nevoie de un primar, nu de o şedinta de sumar", scrie Evz.ro.

Ideea PNL ar fi venit în timpul discuţiilor pentru stabilirea candidatului care să-l înlocuiască pe Ludovic Orban, care a renunţat la competiţia electorală şi la toate funcţiile politice sau publice după ce a devenit inculpat într-un dosar DNA. În cele din urmă, s-a decis că Marian Munteanu va candida din partea PNL la Primăria Capitalei. 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, catalin tolontan, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE