Tomniţa Florescu este noul VICEPRIMAR al Capitalei, în locul lui TudyTomniţa Florescu, din partea ALDE, a fost aleasă, joi, viceprimar al Capitalei, după ce Tudor Ionescu a demisionat.

Tomnita Florescu
Tomniţa Florescu

După alegerea sa, Tomniţa Florescu a spus că se simte onorată şi responsabilă.

"Mă simt onorată şi în acelaşi timp foarte responsabilă. Am o nelămurire: mi s-a cerut un CV pe care l-am trimis tuturor şi ce să înţeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera şi viaţa profesioanală la 0. Nu am înţeles de ce nu au votat, dar în continuare sper să fim o echipă", a declarat ea, potrivit news.ro.

Tomniţa Florescu este consilier general din partea ALDE şi este de profesie architect. Ea este profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design.

Tomniţa Florescu are un teren intravilan de 114 metri pătraţi în Bucureşti, o casă în Voluntari şi una în Bucureşti şi deţine bijuterii de argint în valoare de 25.000 de euro.

De asemenea, ea are mai mullte tablouri, 3 fiind de Ştefan Luchian, acuarele de Jiquidi, gravuri, icoane, mobilier vechi, piese vechi din bronz şi alamă, cărţi vechi, dobândite în perioada 1970 - 2015 şi evaluate la 200.000 de euro.

Tomniţa Florescu a încasat, prin firma Tomdesign SRL, la care este asociat unic, 81.840 de lei de la BNR, pentru servicii de proiectare, reamenajare şi consultanţă de specialitate.

Etichete: CGMB, şedinţa CGMB, Tomniţa Florescu, viceprimar bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
11 aug 17:31
+0
VOTURI
-0
Unde le-au gasit pe cucuvelele astea, bai nene ???? Adica, un tanar profesionist nu s-a gasit pentru postul asta? Numai un playboy si o baba senila ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE